Maatwerk

Zowel voor het ontwerp, de productie en/of de aanleg van uw installatie(s) zijn wij uw projectpartner. Een partner met ruime ervaring en expertise op de meest uiteenlopende vlakken. We gaan graag samen met u rond de tekentafel zitten om een oplossing te creëren. Tijdens dit proces belichten we het vraagstuk van alle kanten. Dus geen standaard antwoord, maar echt een maatwerk oplossing. Onze engineers kijken verder dan de voor de hand liggende aanpak en voelen zich verantwoordelijk voor het optimale resultaat.

Maatwerk leveren is bij ons dus niet zomaar een hippe marketing slogan, maar zit daadwerkelijk in ons bedrijfs-DNA. Maatwerk definiëren wij ook breder. Van onze engineers tot en met onze productiemedewerkers, we zijn ons allemaal bewust van de behoefte van onze klanten. Niet zomaar een 13 in een dozijn oplossing, maar eentje die afgestemd is op de specifieke klantsituatie. Zowel in een complexe projectomgeving als in ‘the business as usual’. En met alle disciplines in eigen huis, kunnen we dit ook consequent doorvoeren. Of we nu praten over de afdeling engineering, assemblage of constructie, overal zijn we in staat om af te wijken van het standaard programma. Dus heeft u een niet alledaagse vraag voor een niet alledaagse situatie, daag ons uit. We pakken deze graag aan!

Disciplines

Van der Ende Groep heeft in haar vestiging in Maasdijk meerdere disciplines onder één dak. Hierdoor zijn we autonoom in staat om onze eigen producten alsmede maatwerk van idee tot aan daadwerkelijke aflevering te ontwikkelen. Flexibel, snel en oplossingsgericht.

Grote maatwerk projecten

Van complexe en bijzondere nationale en internationale projecten maken wij ter lering case stories.

Bekijk alles
Sector: Bouw / Aannemerij

Hoe twee zeecontainers met Van der Ende-logo in het Zuid-Amerikaanse oerwoud terechtkwamen

Hoe twee zeecontainers met Van der Ende-logo in het Zuid-Amerikaanse oerwoud terechtkwamen
Sector: Industrie

Moor Filtertechniek komt met technisch hoogstandje voor Fokker Aerostructures

Moor Filtertechniek komt met technisch hoogstandje voor Fokker Aerostructures
Sector: Industrie, (Semi) Overheid

Succesvol samenspel moet Renewi uit de brand helpen