Waarom VDEG

Naast een zeer breed assortiment pompen en toebehoren, ventilatoren en regelaars, bieden wij een totaalpakket aan technische oplossingen. De jarenlange ervaring en expertise op het gebied van advies, ontwerp, installatie, reparatie en revisie maken het one-stop-shop concept uniek. Daarnaast staat service hoog in het vaandel en onderscheiden wij ons door de grote mate van flexibiliteit en technische dienstverlening. Ook bij de meer complexe maatwerk projecten treft u in Van der Ende Group een betrouwbare partner.

Kwaliteit

Van der Ende Group staat sinds jaar en dag bekend om de hoge kwaliteitsnormen. Zowel op het gebied van het geleverde werk/advies als op productniveau. VDEG voert merken uit het hogere segment. De producten van deze merken worden in eigen huis uitvoerig getest, alvorens ze worden opgenomen in het assortiment. Een groot aantal eigen kwaliteitsmerken heeft na jarenlange ontwikkeling een plaats veroverd in de meest uiteenlopende sectoren. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar producten welke een goede aanvulling op ons gamma zijn. Het bedrijf is ISO 9001:2015 gecertificeerd en werkt dan ook nauwkeurig volgens de eisen die aan het kwaliteitsmanagementsysteem gesteld worden.

Kennis & Van der Ende College

Onze specialisten staan bekend om hun diepgaande kennis van de producten en processen. Een gedegen opleidingstraject via het Van der Ende College instituut, is een must voor alle nieuwe medewerkers. Maar ook bestaande collega’s volgen continu (nieuwe) lesstoffen. Door onze medewerkers gericht op te leiden kunnen we namelijk de meerwaarde naar onze klanten toe waarborgen. We verhogen hiermee het algemene kennisniveau en het draagt tegelijkertijd bij aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. En dat vinden wij belangrijk.

Het Van der Ende College wordt ook ingezet richting onze klanten. Monteurs en overige functies volgen regelmatig product gerelateerde instructiedagen. Hier doceren wij alle ins-and-outs van nieuwe maar ook bestaande producten en processen. Kennis delen vinden wij een essentieel onderdeel. Zowel intern als extern.

Lees meer

We denken met u mee en zijn dienstbaar

Bij Van der Ende Group denken we graag met onze klanten mee. Unieke vraagstukken vragen om maatwerk oplossingen. Hier zijn we goed in. We analyseren, adviseren en maken berekeningen met oog op het beste rendement. Onze engineers hebben stuk voor stuk veel ervaring en zijn uitstekend in staat om samen met onze klanten tot een oplossing te komen voor iedere uitdaging. Daarnaast staan onze monteurs klaar voor preventief onderhoud, reparaties en het installeren van complexe projecten. Onze storingsdienst is goed georganiseerd en hier kunt u dan ook te allen tijde een beroep op doen, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Onze monteurs zijn uitgerust met alle moderne gereedschappen en instrumenten die nodig zijn om calamiteiten direct te kunnen verhelpen. Indien nodig zorgen zij voor vervangende oplossingen, zodat de continuïteit van uw bedrijf gewaarborgd blijft. Een uitgebreide voorraad en streven naar korte levertijden zijn bij ons vanzelfsprekend.

Flexibiliteit

Flexibiliteit is één van onze kernwaarden. Dit altijd zo geweest en zal altijd onderdeel blijven van onze waarden. We vinden dit erg belangrijk en door de korte lijnen en platte organisatiestructuur borgen we deze flexibiliteit. Geen stroperige besluitvorming, maar adequaat en snel handelen indien de situatie daarom vraagt. Klant- en oplossingsgericht. Dat is de kracht van ons bedrijf.