VDE College

Het Van der Ende College faciliteert opleidingstrajecten voor klanten. Door onze product specialisten regelmatig kennis en ervaring te laten delen met onze klanten, kunnen we de meerwaarde naar onze klanten waarborgen. We verhogen hiermee het algemene kennisniveau en dat draagt weer bij aan de verbreding en verdieping van de relatie. Het opleiden van medewerkers én klanten, heeft bij ons hoge prioriteit. Zo kunnen klanten/installateurs ook deelnemen aan product gerelateerde instructiedagen en/of diverse masterclasses. Dit kan op verzoek of bij de introductie van een nieuw product.

En of dit nu relatief eenvoudige producten zijn of de meer complexe producten en/of systemen, maakt voor onze specialisten niet uit. We zijn altijd bereid om onze kennis en ervaringen te delen. Vanuit het Van der Ende College organiseren we ook diverse masterclasses. Veelal met externe professionals die vanuit een meer wetenschappelijke invalshoek praktijksituaties benaderen. Dit doen we meestal met kleine groepen zodat we in staat zijn om de vragen van iedere deelnemers zorgvuldig te kunnen beantwoorden. Tijdens de traditionele borrel achteraf, is het onderling netwerken een mooie bijvangst.

Wij bieden de volgende cursussen aan via het Van der Ende College:

  • De Juiste pomp (2 uur)

  • Elektromotoren (2 uur)

  • Afsluiters en magneetventielen (2 uur)

  • Enbar LVM (2 uur)

  • Vacon 100 Flow (volledige dag)

  • Masterclass 'Ontvochtigen en Koelen' (15.00 - 20.00 uur)

Masterclass 'Ontvochtigen en koelen'

In een 4 uur durende masterclass onder leiding van Peter Van Weel wordt ingegaan op het creëren van een optimaal kasklimaat volgens Het Nieuwe Telen. Rekening houdend met de diverse factoren in en om de kas die daarop van invloed zijn en het belang van een juiste aansturing van het Airmix systeem.

Lees meer