Service

You are here:

Een kwalitatief goed en efficiënt service apparaat, is een cruciaal bedrijfsonderdeel binnen de sectoren waar Van der Ende Group actief is. We staan bekend om onze korte tijdslijnen en oplossend vermogen en dat willen we graag zo houden. Daarom investeren we voortdurend in hoogwaardig en modern gereedschap en in de ontwikkeling van onze servicemonteurs. Zodoende zij zijn 24/7 in staat om onze klanten maximaal te ontzorgen.

Reparatie & revisie

U kunt altijd rekenen op onze pompenonderhoud, pompenrevisie en pompenreparatie service. Niet alleen pompen kunt u bij Van der Ende Group onder handen laten nemen: ook kleppen, motoren, ventilatoren, frequentieregelaars, vertragingsmotoren, etc. We zijn bekend met alle merken. Dankzij het door ons ontwikkelde revisie-ruilsysteem, wordt stilstand in uw bedrijf tot een absoluut minimum beperkt.

Lees meer

Serviceaanbod

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week rekenen op onze monteurs. Wanneer u een storing heeft, volstaat een telefoontje naar onze storingsdienst (ook ’s nachts).

Lees meer

Garantie & retour

Met een pomp uit ons assortiment bent u verzekerd van kwaliteit. Mocht er onverhoopt toch iets aan mankeren, kunt u een beroep doen op onze garantievoorwaarden volgens de Metaalunievoorwaarden. Onze eigen engineers lopen uw defecte pomp helemaal na. Zit het probleem in de pomp zelf, dan wordt de storing direct verholpen. Is dat niet mogelijk, dan staat er veelal een nieuwe pomp voor u klaar. Lang wachten op tijdrovende procedures van fabrikanten is er bij ons dus niet bij. Lees meer.