Ondersteuning op afstand

Bij Van der Ende Group zijn we toegewijd aan het leveren van snelle en effectieve ondersteuning aan onze klanten. Om dit doel te bereiken, gebruiken we ISL Light, een tool voor remote desktop toegang. Deze applicatie stelt ons in staat om, met uw toestemming, op afstand mee te kijken op uw computer. Dit maakt het mogelijk voor ons om u directe assistentie te bieden, problemen snel te identificeren en op te lossen, en u te ondersteunen bij het gebruik van onze producten en diensten.

ISL Light (download)

Wanneer Gebruikt u ISL Light?

Het gebruik van ISL Light is alleen nodig wanneer ons team u specifiek vraagt om deze tool te downloaden. Dit gebeurt meestal tijdens situaties waarin we meer inzicht nodig hebben in de uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd, of wanneer we directe technische ondersteuning moeten bieden.

Veiligheid en Privacy

Uw veiligheid en privacy zijn voor ons van het grootste belang. ISL Light maakt gebruik van end-to-end encryptie om te verzekeren dat alle communicatie tussen uw computer en ons team veilig en privé blijft.

Downloadinstructies

Klik op de link om ISL Light te downloaden. Volg de instructies om de applicatie te installeren. Zodra de installatie is voltooid, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam voor verdere instructies.

Bij vragen of voor meer informatie, neem gerust contact op met ons ondersteuningsteam.