Serviceaanbod

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week rekenen op onze monteurs. Wanneer u een storing heeft, volstaat een telefoontje naar onze storingsdienst (ook ’s nachts).

Onderhoud

Continuïteit van de bedrijfsprocessen begint bij goed onderhoud. Preventief onderhoud is van het grootste belang. Of het nu een pomp betreft die dagelijks draait of een die alleen in noodgevallen wordt gebruikt (zoals in een brandblusinstallatie) onderhoud is een eerste vereiste. Van der Ende Group is ook uw onderhoudsbedrijf, welke pomp of systeem het ook betreft.

Wij plegen onderhoud volgens professionele maatstaven en vervangen de benodigde onderdelen op tijd. Onze monteurs worden voortdurend getraind en bijgeschoold, zodat u ervan op aan kunt dat ook bij u de nieuwste en meest efficiënte technieken worden toegepast. Op verzoek bieden we u een onderhoudsovereenkomst aan voor jaarlijks onderhoud. Als u op zoek bent naar een professionele onderhoudsmonteur, bent u bij de Van der Ende Group aan het juiste adres.

Van der Ende Group is in het bezit van het Kiwa procescertificaat voor kwaliteitsgestuurd onderhoud aan pompinstallaties en gemalen.

Storingen (24/7 bereikbaar)

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week rekenen op onze servicemonteurs. Wanneer u een storing heeft, volstaat een telefoontje naar onze storingsdienst (ook ’s nachts). We zijn reeds jarenlang Xylem Lowara Service Partner.

Wij bieden:

 • grote voorraad bekende merken en onderdelen
 • analyse van probleem en oorzaak
 • door ons ontwikkeld revisie-ruilsysteem
 • bekend met alle merken pompen
 • 24/7 service, snelle reactietijd (< 15 min)
 • meer dan 25 jaar ervaring
 • speciale apparatuur voor precisie-uitlijning

Hoe kunt u ons inschakelen?

Heeft u een storing? Neem dan direct contact met ons op: 0174 51 50 50. Tijdens onze kantooruren krijgt u onze servicecoördinatoren direct aan de lijn. Zij hebben de ervaring om samen met u de urgentie van de storing in te schatten en kan indien nodig direct een servicemonteur inschakelen. Na werktijd is de telefoon direct doorgeschakeld naar de dienstdoende servicemonteur. Voor de storingsdienst in Oss neemt u contact op via telefoonnummer 0412 63 13 78. Overdag krijgt u dan het kantoor in Oss aan de lijn, na werktijd is de telefoon direct doorgeschakeld naar de dienstdoende servicemonteur.

Brochure Waarom uitlijnen?

Precisie-uitlijnen

Het uitlijnen is van groot belang bij de installatie van elke roterende machine die door een koppeling wordt aangedreven. Dit doen onze service- en werkplaatsmonteurs met behulp van de meest geavanceerde laserapparatuur.

De voordelen van uitlijnen:

 • langere levensduur van lagers, afdichtingen en koppeling
 • lager energieverbruik
 • minder trillingen en geluid
 • minder machinestilstand

Verder zijn balanceren en het uitvoeren van trillingsmetingen activiteiten die wij graag voor u uitvoeren.