Serviceaanbod

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week rekenen op onze monteurs. Wanneer u een storing heeft, volstaat een telefoontje naar onze storingsdienst (ook ’s nachts). Ook in onze werkplaats staan onze collega’s te allen tijde voor u klaar. U kunt altijd rekenen op onze pompenonderhoud, pompenrevisie en pompenreparatie service. Niet alleen pompen kunt u bij Van der Ende Group onder handen laten nemen: ook kleppen, motoren, ventilatoren, frequentieregelaars, vertragingsmotoren, etc. We zijn bekend met alle merken.

Reparatie & Revisie

Wij vinden het erg belangrijk dat onze klant centraal staat. Altijd en onder alle omstandigheden. Daarom zetten wij graag in op onze klantgerichte service. Wij staan voor u klaar en u kunt vertrouwen op onze pompenonderhoud, -revisie- en -reparatie service.

Dankzij het door ons ontwikkelde revisie-ruilsysteem, wordt stilstand in uw bedrijf tot een absoluut minimum beperkt. Dit houdt in dat van de meest in gebruik zijnde producten vrijwel altijd een gereviseerd exemplaar in huis is. Bij inlevering van uw defecte pomp kunt u het vervangende exemplaar direct meenemen. Zo bieden wij continuïteit voor uw bedrijfsprocessen.

Onze werkplaatsmonteurs weten raad met alle vragen van welk merk dan ook. Moet een onderdeel worden vervangen? Wilt u motoren laten her- of omwikkelen? Of moet er een aanpassing aan uw pomp worden toegevoegd? U vraagt en wij ontzorgen.

Niet alleen pompen kunt u bij Van der Ende Group onder handen laten nemen. Ook voor kleppen, motoren, ventilatoren, frequentieregelaars, vertragingsmotoren, wormwielreductoren, etc. zijn wij een betrouwbare partner. We zijn bekend met alle merken. Elke product en ieder technisch component wordt bovendien na de reparatie of revisie grondig getest.

Kiwa procescertificaat

Onderhoud

Continuïteit van de bedrijfsprocessen begint bij goed onderhoud. Preventief onderhoud is van het grootste belang. Of het nu een pomp betreft die dagelijks draait of een die alleen in noodgevallen wordt gebruikt (zoals in een brandblusinstallatie) onderhoud is een eerste vereiste. Van der Ende Group is ook uw onderhoudsbedrijf, welke pomp of systeem het ook betreft.

Wij plegen onderhoud volgens professionele maatstaven en vervangen de benodigde onderdelen op tijd. Onze monteurs worden voortdurend getraind en bijgeschoold, zodat u ervan op aan kunt dat ook bij u de nieuwste en meest efficiënte technieken worden toegepast. Op verzoek bieden we u een onderhoudsovereenkomst aan voor jaarlijks onderhoud. Als u op zoek bent naar een professionele onderhoudsmonteur, bent u bij de Van der Ende Group aan het juiste adres.

Van der Ende Group is in het bezit van het Kiwa procescertificaat voor kwaliteitsgestuurd onderhoud aan pompinstallaties en gemalen.

Storingen (24/7 bereikbaar)

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week rekenen op onze servicemonteurs. Wanneer u een storing heeft, volstaat een telefoontje naar onze storingsdienst (ook ’s nachts). We zijn reeds jarenlang Xylem Lowara Service Partner.

Wij bieden:

 • grote voorraad bekende merken en onderdelen
 • analyse van probleem en oorzaak
 • door ons ontwikkeld revisie-ruilsysteem
 • bekend met alle merken pompen
 • 24/7 service, snelle reactietijd (< 15 min)
 • meer dan 25 jaar ervaring
 • speciale apparatuur voor precisie-uitlijning

Hoe kunt u ons inschakelen?

Heeft u een storing? Neem dan direct contact met ons op: 0174 51 50 50. Tijdens onze kantooruren krijgt u onze servicecoördinatoren direct aan de lijn. Zij hebben de ervaring om samen met u de urgentie van de storing in te schatten en kan indien nodig direct een servicemonteur inschakelen. Na werktijd is de telefoon direct doorgeschakeld naar de dienstdoende servicemonteur. Voor de storingsdienst in Oss neemt u contact op via telefoonnummer 0412 63 13 78. Overdag krijgt u dan het kantoor in Oss aan de lijn, na werktijd is de telefoon direct doorgeschakeld naar de dienstdoende servicemonteur.

Brochure Waarom uitlijnen?

Precisie-uitlijnen

Het uitlijnen is van groot belang bij de installatie van elke roterende machine die door een koppeling wordt aangedreven. Dit doen onze service- en werkplaatsmonteurs met behulp van de meest geavanceerde laserapparatuur.

De voordelen van uitlijnen:

 • langere levensduur van lagers, afdichtingen en koppeling
 • lager energieverbruik
 • minder trillingen en geluid
 • minder machinestilstand

Verder zijn balanceren en het uitvoeren van trillingsmetingen activiteiten die wij graag voor u uitvoeren.

NEN 3140 keuring

NEN 3140 is een zelfstandige norm die voor Nederland alle relevante eisen voor laagspanningsinstallaties bevat. NEN 3140 is van toepassing op de bedrijfsvoering van elektrische installaties en apparatuur tot een nominale spanning van 1000 Volt wisselspanning en 1500 Volt gelijkspanning.

De Nederlandse wet stelt dat elektrische installaties en apparaten veilig moeten zijn en dat werkzaamheden met of aan deze installaties veilig moeten worden uitgevoerd. NEN 3140 voorziet in de nodige bepalingen die u kunt gebruiken om hieraan te voldoen. Het volgen van NEN 3140 is de best mogelijke manier om aan de relevante wet- en regelgeving te voldoen.

Neem contact op met onze service afdeling voor het aanvragen van een keuring.