Reparatie & revisie

In onze werkplaats staan onze collega’s te allen tijde voor u klaar. U kunt altijd rekenen op onze pompenonderhoud, pompenrevisie en pompenreparatie service. Niet alleen pompen kunt u bij Van der Ende Group onder handen laten nemen: ook kleppen, motoren, ventilatoren, frequentieregelaars, vertragingsmotoren, etc. We zijn bekend met alle merken. We zijn bekend met alle merken. Dankzij het door ons ontwikkelde revisie-ruilsysteem, wordt stilstand in uw bedrijf tot een absoluut minimum beperkt.

Reparatie & Revisie

Wanneer een pomp of ander rotating equipment kapot gaat, hoeft deze niet altijd vervangen te worden. Het is vaak lonend om hem te laten reviseren. Wilt u een dergelijk product laten repareren of reviseren? Dit kunt u met een gerust hart aan onze experts overlaten. Wij hebben alle soorten en merken, waaronder o.a. Grundfos, Lowara, Ebara, Vogel en Wilo, al een keer voorbij zien komen en weten precies wat de beste mogelijkheden zijn.

Niet alleen pompen kunt u onder handen laten nemen: ook kleppen, motoren, ventilatoren, frequentieregelaars, mengers, vertragingsmotoren en dergelijke.

Preventief onderhoud

Ook voor preventief onderhoud kunt u bij ons terecht. Samen maken we een plan dat het beste past bij uw situatie. 𝗪𝗶𝘀𝘁 𝘂 𝗱𝗮𝘁 .. in de deuren van de Maeslandkering 66 pompen opgesteld staan?! De pompen dienen om het water uit de kering weg te pompen bij hoog water en/of een calamiteit. In opdracht reviseren wij de pompen in onze werkplaats. Dit gaat jaarrond door.

Werkplaats

Meer dan 35 jaar geleden zijn we begonnen met het repareren en reviseren van alle merken pompen. En nog altijd is het een belangrijk onderdeel van onze activiteiten. Hiervoor hebben wij een grote werkplaats beschikbaar met alle benodigde apparatuur, diverse straalcabines, spuitstraat en een state-of-the-art testinstallatie voor pompen tot wel 1.500 m³/h om alles grondig te testen.

✅ Meer dan 35 jaar expertise
✅ Moderne werkplaats
✅ Vakbekwame monteurs
✅ Bekend met alle merken pompen
✅ Grote voorraad bekende merken en onderdelen
✅ VCA** en ISO 9001 gecertificeerd

Revisie­ruilsysteem

Dankzij het door ons ontwikkelde revisie-ruilsysteem, wordt stilstand in uw bedrijf tot een absoluut minimum beperkt. Bij inlevering van uw defecte pomp (aan onze Servicebalie) kunt u het vervangende exemplaar direct meenemen. Of u laat de pomp door onze vakkundige monteurs uitwisselen. Wij hebben van de meest in gebruik zijnde producten vrijwel altijd een gereviseerd exemplaar in huis. Zo hebben wij diverse gereviseerde pompen op voorraad van de volgende merken: Lowara, Ebara, Johnson, Stork en Goan. Zo bieden wij continuïteit voor uw bedrijfsprocessen.

📍 Adres Servicebalie:
Van der Ende Group (aan de linkerzijde van het pand)
Aartsdijkweg 23, 2676 LE Maasdijk (plan route)

Werkwijze

1️⃣ 𝗜𝗻𝘀𝗽𝗲𝗰𝘁𝗶𝗲 𝗲𝗻 𝗱𝗶𝗮𝗴𝗻𝗼𝘀𝗲: onze monteur onderzoekt de pomp en beoordeelt welke onderdelen nog in goede staat zijn en welke onderdelen vervangen moeten worden.

2️⃣ 𝗗𝗲𝗺𝗼𝗻𝘁𝗮𝗴𝗲: de pomp wordt zorgvuldig gedemonteerd en gereinigd.

3️⃣ 𝗩𝗲𝗿𝘃𝗮𝗻𝗴𝗶𝗻𝗴 𝘃𝗮𝗻 𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗱𝗲𝗹𝗲𝗻: Onderdelen die niet mee aan de toleranties voldoen worden uitgewisseld en slijtdelen en afdichtingen worden vervangen.

4️⃣ 𝗔𝘀𝘀𝗲𝗺𝗯𝗹𝗮𝗴𝗲: na de vervanging van de onderdelen wordt de pomp opnieuw geassembleerd.

5️⃣ 𝗦𝗽𝘂𝗶𝘁𝗲𝗻: de pomp wordt voorzien van een nieuwe coating laag in de gewenste RAL-kleur voor betere bescherming.

6️⃣ 𝗧𝗲𝘀𝘁𝗲𝗻: de gereviseerde pomp wordt (afhankelijk van pomptype en uitgevoerde werkzaamheden) getest op zijn prestaties, waarbij eventuele problemen direct door de specialist worden opgelost.

Wij helpen u graag verder

Bespreek de mogelijkheden

Mail Bowie Koene, Teamleider Werkplaats of bel 0174 51 50 50.

Mail Bowie Koene, Teamleider Werkplaats of bel 0174 51 50 50.