Curves selectietool

Onze gebruiksvriendelijke online selectietool ‘Curves’ maakt het mogelijk om gemakkelijk en snel de juiste verwarmingspompen te selecteren welke voldoen aan de wensen van de klant. Je kunt de pompen selecteren op basis van het gewenste werkpunt (capaciteit, opvoerhoogte, spanning en frequentie). Met deze gegevens selecteert Curves automatisch de juiste pompen en kan er een keuze gemaakt worden op basis van rendement of prijs. Verder is het mogelijk om via deze tool een project aan te maken en direct een offerte aan te vragen.

Handleiding Curves (PDF)

Een van de gebruikers vertelt: “Ik gebruik de tool met name voor het aanmaken van projecten. Een groot voordeel voor mij is dat ik zelf alle pompen gemakkelijk kan selecteren, daarna stuur ik het project in en dan ontvang ik vervolgens binnen een dag een offerte van Van der Ende Group. Die snelheid is top. Tussendoor gebruik ik de tool regelmatig om de juiste pomp voor de gewenste situatie te selecteren.”

Curves biedt een uitgebreid productenpakket aan verwarmingspompen, er staan momenteel 1.275 pompen in de tool.

Goed gebruik

De selectietool is al enkele jaren ‘live’ en er wordt veel gebruik van gemaakt. Momenteel maken meerdere bedrijven gebruik van de tool. Het helpt deze bedrijven snel en efficiënt je juiste pomp te vinden voor hun specifieke project op elk moment van de dag. Voor elk project kunnen ze een nieuwe berekening maken, opslaan en doorvoeren als aanvraag. Hiernaast wordt er natuurlijk vanuit Van der Ende Group altijd nog een laatste check gedaan, om zeker te zijn van de juiste selectie en de meest efficiënte selectie.

Van onze klanten krijgen we daarnaast ook feedback over de tool en deze verwerken we in onze maandelijkse update. Zo blijven de pompen up-to-date, wordt de gebruiksvriendelijkheid alleen maar beter en wordt het voor klanten steeds makkelijker en efficiënter.

Inloggegevens

Via klantspecifieke inloggegevens kan hier worden ingelogd. Inloggegevens kunnen worden aangevraagd via het nummer +31 (0)174 51 50 50 of mail naar sales@vanderendegroup.com. Bovenaan deze pagina vindt u een handleiding voor extra uitleg van de tool.

Nieuwe lijn verwarmingspompen

In samenwerking met Xylem Lowara is een complete lijn verwarmingspompen ontwikkeld voor de glastuinbouw. Kleine en ook grote capaciteiten met lage opvoerhoogtes zijn hierin opgenomen, waardoor de lijn volledig voldoet aan de wensen van de tuinbouw. De totale range beslaat ca. 300 verschillende inline pompen en 450 verschillende blokpompen met 2-, 4- en 6-polige motoren met aansluitmaten van DN 25 t/m DN300, capaciteiten variërend van 1 m³/h t/m 1.900 m³/h en opvoerhoogtes van 1,5 mwk t/m 150 mwk, waarbij een keuze kan worden gemaakt uit in-line pompen (e-LNE) en blokpompen (e-NSC). Deze range voldoet aan de hoogste efficiency en kwaliteitsnormen en is ook verkrijgbaar in 60Hz met bijbehorend cUR, UL- of CSA keurmerk, welke voldoet aan de hoogste Energie Prestatienormen. De lijn is beschikbaar in zowel 50Hz als 60Hz. Optioneel kunnen de pompen voorzien worden van een opgebouwde regelaar (Hydrovar).

Toebehoren

Naast de verwarmingspompen leveren we ook diverse soorten toebehoren zoals, frequentie regelaars, AE-thermostaten, drukverschilopnemers, mengkleppen en flenssets. Dit kan tevens aangegeven worden in het project, zodat wij dit meekunnen nemen in de offerte.

Mengkleppen

Naast deze nieuwe lijn pompen heeft Van der Ende Group ook het dealerschap van Honeywell/Centra regelafsluiters en mengkranen met bijpassende servomotoren. Deze zijn geschikt voor watertemperatuurregelingen in verwarmings-, koelings- en luchtbehandelingssystemen. De regelafsluiters zijn (grotendeels) uit voorraad leverbaar.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een account aanvragen voor de Curves selectietool?

Uw klant specifieke inloggegevens voor de Curves selectietool kunnen worden aangevraagd via sales@vanderendegroep.nl.

Hoe selecteer ik de juiste pomp bij mijn werkpunt?

Via onze online selectietool Curves vind je gemakkelijk en snel de juiste pomp door middel van het invoeren van capaciteit en druk.

Leveren jullie mengkleppen?

Zeker, ook voor de levering van mengkleppen ben je bij ons aan het juiste adres. Vragen hierover? Neem dan even contact met mij op.

Zijn er ook flenssets beschikbaar?

Wij leveren naast de pompen ook de juiste flenssets, welke ook in de meeste gevallen op voorraad zijn.

Account Manager Heating & Cooling

Rosalie Gijsberts

Rosalie Gijsberts