Curves selectietool

Onze gebruiksvriendelijke online selectietool ‘Curves’ maakt het mogelijk om gemakkelijk en snel de juiste verwarmingspompen te selecteren welke voldoen aan de wensen van de klant. Een pomp kan snel en makkelijk geselecteerd worden op basis van het gewenste werkpunt (capaciteit, opvoerhoogte, spanning en frequentie). Met deze gegevens selecteert Curves vervolgens automatisch de juiste pompen en kan er een keuze gemaakt worden op basis van rendement of prijs. Verder is het ook mogelijk om via deze tool verschillende projecten aan te maken en direct offertes aan te vragen middels het indienen van een project.

Handleiding Curves (PDF)

Een van de gebruikers vertelt: “Ik gebruik de tool met name voor het aanmaken van projecten. Een groot voordeel voor mij is dat ik zelf alle pompen gemakkelijk kan selecteren, daarna stuur ik het project in en dan ontvang ik vervolgens binnen een dag een offerte van Van der Ende Group. Die snelheid is top. Tussendoor gebruik ik de tool regelmatig om de juiste pomp voor de gewenste situatie te selecteren.”

Curves biedt een uitgebreid productenpakket aan verwarmingspompen, er staan momenteel meer dan 1.200 pompen in de tool in zowel 50 als 60 Hz.

Goed gebruik

De selectietool is al jaren ‘live’ en er wordt veel gebruik van gemaakt door verschillende installateurs. Het helpt deze klanten snel en efficiënt de juiste pomp te vinden voor hun specifieke project op elk moment van de dag. Voor elk project kunnen ze een nieuwe berekening maken, opslaan en indienen als aanvraag. Hiernaast wordt er natuurlijk vanuit Van der Ende Group altijd nog een laatste check gedaan, om zeker te zijn van de juiste en meest efficiënte selectie.

Van onze klanten krijgen we daarnaast ook feedback over de tool en deze verwerken we in onze halfjaarlijkse update. Zo blijven de pompen altijd up-to-date en wordt de gebruiksvriendelijkheid alleen maar beter.

Inloggegevens

Via klant specifieke inloggegevens kan hier worden ingelogd. Inloggegevens kunnen worden aangevraagd via het nummer 0174-51 50 50 of mail naar sales@vanderendegroup.com.

Complete lijn verwarmingspompen

In samenwerking met Xylem Lowara is een complete lijn verwarmingspompen ontwikkeld voor de glastuinbouw. Kleine en ook grote capaciteiten met lage opvoerhoogtes zijn hierin opgenomen, waardoor de lijn volledig voldoet aan de wensen van de tuinbouw. De totale range beslaat ca. 300 verschillende inline pompen en 450 verschillende blokpompen met 2-, 4- en 6-polige motoren met aansluitmaten van DN 25 t/m DN300, capaciteiten variërend van 1 m³/h t/m 1.900 m³/h en opvoerhoogtes van 1,5 mwk t/m 150 mwk, waarbij een keuze kan worden gemaakt uit inline pompen (e-LNE) en blokpompen (e-NSC). Deze range voldoet aan de hoogste efficiency en kwaliteitsnormen en is ook verkrijgbaar in 60 Hz met bijbehorend cUR, UL- of CSA keurmerk, welke voldoet aan de hoogste Energie Prestatienormen. De lijn is beschikbaar in zowel 50 Hz als 60 Hz. Optioneel kunnen de pompen voorzien worden van een opgebouwde regelaar (Hydrovar).

Compleet pakket Heating & Cooling

Naast de verwarmingspompen leveren we ook diverse soorten toebehoren, zoals Danfoss frequentieregelaars, AE thermostaten, drukverschilopnemers, regelafsluiters, vlinderkleppen en flenssets. Dit kan tevens aangegeven worden in het project, zodat wij dit meekunnen nemen in de offerte. Op deze manier kunnen wij een compleet pakket aanbieden bij Heating & Cooling projecten, waarmee wij het onze klanten zo makkelijk als mogelijk maken.

Nieuw: Horti Valve 3-weg regelafsluiters

Nieuw in ons uitgebreide assortiment: hoogwaardige regelafsluiters en servomotoren voor kasverwarming-, koeling- en luchtbehandelingsinstallaties. De regelklep beschikt over een uitstekende en betrouwbare regelkarakteristiek. Deze complete range is essentieel voor elke kweker om het klimaat optimaal te kunnen regelen.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een account aanvragen voor de Curves selectietool?

Uw klant specifieke inloggegevens voor de Curves selectietool kunnen worden aangevraagd via sales@vanderendegroup.com.

Hoe selecteer ik de juiste pomp bij mijn werkpunt?

Via onze online selectietool Curves vind je gemakkelijk en snel de juiste pomp door middel van het invoeren van capaciteit en druk.

Leveren jullie mengkleppen?

Zeker, ook voor de levering van mengkleppen ben je bij ons aan het juiste adres. Vragen hierover? Neem dan even contact met mij op.

Zijn er ook flenssets beschikbaar?

Wij leveren naast de pompen ook de juiste flenssets, welke ook in de meeste gevallen op voorraad zijn.

Account Manager Heating & Cooling

Rosalie Gijsberts

Rosalie Gijsberts