Danfoss frequentie­regelaars

Met een complete lijn Danfoss frequentieregelaars bieden we u de mogelijkheid voor het automatiseren en optimaliseren van de processen. Zo wordt het systeem efficiënt ingericht, gemonitord en beveiligd. Hiermee realiseert u een grote energiebesparing en minimaliseert u de kans op reparaties of onnodige onderbrekingen in het proces. Door onze grote voorraad van zowel Danfoss VLT als Vacon frequentieregelaars kunnen we direct leveren.

Brede range Danfoss frequentieregelaars

Van der Ende Group biedt een brede range aan Danfoss frequentieregelaars. Laat u door ons adviseren welke Danfoss frequentieregelaar het meest geschikt is voor uw situatie.

Vacon frequentieregelaars

VLT frequentieregelaars

Service & ondersteuning

Naast de fysieke producten bieden we ondersteuning in brede zin. Door complete plug-and-play oplossingen zijn we in staat om installateurs en (eigen) monteurs op afstand te ondersteunen op het gebied van installatie, alsook het inregelen en monitoren van parameters via het overnemen van uw computer.

Van der Ende Group is gecertificeerd voor het uitvoeren van onderhoud en (garantie)reparaties. Wij beschikken over een grote voorraad producten, waardoor wij u snel van dienst kunnen zijn.

Van der Ende College, Danfoss Vacon frequentieregelaar

Danfoss Vacon 100 Flow & VLT trainingen

Tevens geven we uitgebreide trainingen, voor zowel installateurs, monteurs als eindgebruikers. Gedurende een training wordt de theorie uitvoerig toegelicht en mogen de cursisten aan de slag met het zelf inregelen en gebruiken van de Danfoss frequentieregelaars.

Premium Partner van Danfoss

Van der Ende Group is erkend Premium Partner binnen het Danfoss Partner Excellence Program (PEP). Deze status is een erkenning voor de jarenlange toewijding in het leveren van Danfoss VLT en Vacon frequentieregelaars aan klanten in een verscheidenheid van sectoren, zoals tuinbouw, bouw en aannemerij, industrie, en (semi) overheidsinstellingen. Deze onderscheiding onderstreept de vooraanstaande positie van Van der Ende Group als leverancier van regelaars en industriële oplossingen.