Grindex

U kiest voor een Grindex pomp wanneer u op zoek bent naar een uiterst sterke en betrouwbare pomp voor het verpompen van medium met abrasieve delen die ondanks de slijtvaste en hoogwaardige materialen, toch licht is.

Grindex handbook 50/60 Hz

Als exclusief dealer van Nederland verkopen, repareren en onderhouden wij Grindex pompen, maar ook leveren we diverse toebehoren als afvoerslangen, koppelingen e.d., zodat de pomp meteen kan worden ingezet. Met een voorraad pompen, koppelingen, slangensets en reserveonderdelen kunnen wij onze klanten te allen tijde van dienst zijn.

Grindex is wereldwijd actief op het gebied van elektrische dompelpompen voor veeleisende toepassingen zoals de bouw, mijnbouw en andere veeleisende industrieën.

Deze oerdegelijke pompen staan bekend om hun hoge betrouwbaarheid en duurzaamheid dankzij het gebruik van hoogwaardige slijtvaste materialen en gepatenteerde beveiligingen, zoals de ingebouwde Grindex SMART motor bescherming en de luchtklep die er voor zorgt dat de pompen probleemloos kunnen drooglopen en is een (kwetsbare) schakelkast niet nodig om de pompen te kunnen gebruiken.

Met meer dan 50 jaar ervaring en export naar meer dan 100 landen wereldwijd heeft Grindex continu aandacht voor het verbeteren en innoveren van haar producten met de professionele eindklant in gedachten die niet anders dan een top product verwacht.

Bekijk hier het assortiment Grindex pompen.

Grindex pompen

Bekijk alle pompen

Grindex

Grindex