22 sep, 2020
Nieuws

Alle pompen welkom in de werkplaats

Wanneer een pomp kapot gaat, hoeft deze niet altijd vervangen te worden. Het is vaak lonend om hem te laten reviseren. Wilt u een pomp laten repareren of reviseren? Dit kunt u met een gerust hart aan onze experts overlaten. Waarschijnlijk hebben zij alle soorten en merken al een keer voorbij zien komen en weten zij precies wat de beste mogelijkheden zijn.

Meer dan 35 jaar geleden zijn we begonnen met het repareren en reviseren van alle merken pompen. En nog altijd is het een belangrijk onderdeel van onze activiteiten. Hiervoor hebben wij een grote werkplaats beschikbaar met alle benodigde apparatuur, diverse straalcabines, spuitstraat en een testinstallatie tot wel 1500m3/h om alle pompen grondig te testen. Niet alleen pompen kunt u onder handen laten nemen: ook kleppen, motoren, ventilatoren, frequentieregelaars, vertragingsmotoren en dergelijke.

Stilstand in uw bedrijf wordt tot een minimum beperkt, dankzij het door ons ontwikkelde revisie-ruilsysteem. Dit houdt in dat van de meest in gebruik zijnde pompen vaak een gereviseerd exemplaar in huis is. Bij inlevering van uw pomp kunt u het vervangende exemplaar meteen meenemen.

Ook bij pompen en installaties die te groot of te zwaar zijn voor een volledige revisie, denken we mee. De oplossing is dan een gedeeltelijke revisie ter plaatse.

Omdat we te allen tijde kwaliteit willen leveren en te maken krijgen met steeds hogere eisen, grotere capaciteiten en vermogens, is er een state-of-the-art testinstallatie aanwezig.