26 mei, 2023
Nieuws

Bezoek ons tijdens GreenTech Amsterdam 2023 | 13-14-15 juni

"GreenTech brengt u naar het hart van de tuinbouwsector." Van 13 t/m 15 juni 2023 wordt de GreenTech opnieuw georganiseerd in de RAI in Amsterdam. Het nummer 1 platform voor tuinbouwtechnologie in Nederland, waar professionals uit de hele wereld samenkomen om te verbinden, kennis te delen, netwerken en zaken te doen.

Als trouwe deelnemer aan deze internationale beurs zijn wij natuurlijk ook aanwezig bij deze editie. De standbemanning zal dit jaar bestaan uit onze Nederlandse, Belgische en Canadese collega's. 

Wij nodigen u graag uit om onze stand (01.512) te bezoeken. We hebben u veel te vertellen en te tonen op het gebied van water-, pomp- en klimaatoplossingen.

Registreer u via deze link voor gratis kaarten. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen!

Onze innovatieve producten

Wateroplossingen

Onze innovatieve (modulaire) waterzuiveringssystemen zijn ontwikkeld en geproduceerd volgens uw specificaties.

De Kathari verwijdert ziekteverwekkers, zoals virussen, bacteriën en schimmels, uit het drain-, oppervlakte- of bassinwater met het behoud van de kostbare nutriënten, door de toepassing van ultrafiltratie. Dit gebeurt op een kostenefficiënte manier.

De Nexus HPRO is een ontzoutinginstallatie voorzien van state-of-the-art techniek waardoor minder ingangswater nodig is om de gewenste hoeveelheid gietwater te produceren. Dit heeft meerdere voordelen. Naast een lagere benodigde bronwater (bron, leiding, oppervlaktewater etc.) is het energieverbruik aanmerkelijk lager en vermindert de hoeveelheid afvalwater tot wel 50%.

Klimaatoplossingen

De Airmix maakt het mogelijk om kaslucht met een gesloten schermdoek gestuurd te ventileren en ontvochtigen met als doel het bereiken van een optimaal kasklimaat. Bezoek onze stand om onze laatste innovatie op het gebied van klimaatbeheersing te zien!

Pompoplossingen

Wij bieden een breed scala aan pompen, frequentieregelaars en accessoires van verschillende hoogwaardige merken. Zo zullen we een greep uit ons assortiment van verwarmingspompen tonen. Ook worden de Lowara 1300 dompelpompen tentoongesteld, ideaal voor het verpompen van afvalwater en oppervlaktewater. De volledige lijn is beschikbaar in verschillende spanningen en goedkeuringen, zoals UL/CSA.

Opening hours

De openingstijden van de GreenTech Amsterdam zijn:
  • Dinsdag 13 juni 10.00 - 18.00 uur
  • Woensdag 14 juni 10.00 - 18.00 uur
  • Donderdag 15 juni 10.00 - 17.00 uur
We kijken ernaar uit u te verwelkomen in Amsterdam!