16 sep, 2022
Nieuws

Bezoek onze stand tijdens Canadian Greenhouse Conference

Graag nodigen wij u uit om onze stand 3006 te bezoeken tijdens Canadian Greenhouse Conference op 5 & 6 oktober in Niagara Falls, Ontario, Canada. Het is de eerste keer dat Van der Ende Groep deelneemt aan deze beurs.

Wateroplossingen

Onze innovatieve (modulaire) waterbehandelingssystemen worden ontworpen en geproduceerd naar uw specifieke wensen.

De Kathari gebruikt ultrafiltratie om pathogenen, zoals virussen, bacteriën en schimmels, uit het drainwater te verwijderen, met behoud van kostbare nutriënten. Het werkt ook zeer effectief in het bestrijden van ToBRFV.

De Nexus High Performance RO is een omgekeerde osmose-systeem dat gebruikmaakt van state-of-the-art technologie en daardoor minder (bron)water nodig heeft om de gewenste hoeveelheid irrigatiewater te produceren.

Klimaatoplossingen

De Airmix maakt het mogelijk om, met een gesloten scherm, gestuurd te ventileren en te ontvochtigen om zo een optimaal kasklimaat te bereiken. Het draagt bij aan een gelijkmatiger klimaat, zowel horizontaal als verticaal, met een minimaal energieverbruik, resulterend in de hoogste opbrengst en kwaliteit van het gewas in de kortst mogelijke tijd in elk klimaat ter wereld.

Pompoplossingen

We bieden een breed assortiment pompen, frequentieregelaars en accessoires, van vele topmerken. Bijvoorbeeld de verwarmingspompen, waarvan wij een volledig assortiment voeren. Ook de nieuwe Lowara 1300 dompelpompen, ideaal voor het verpompen van afvalwater en oppervlaktewater. De complete lijn is verkrijgbaar in verschillende voltages en keurmerken, zoals UL/CSA.

Openingstijden en registratie

De openingstijden van de Canadian Greenhouse Conference zijn:

  • Woensdag 5 oktober 9.00 - 18.00 uur
  • Donderdag 6 oktober 9.00 - 16.00 uur

Bezoek de website van Canadian Greenhouse Conference om uw bezoek te registreren.

Tot ziens tijdens Canadian Greenhouse Conference in Canada.