27 jun, 2024
Nieuws

Bezoek ons tijdens Cultivate, Ohio 2024

AmericanHort, de toonaangevende nationale vereniging voor de groene industrie, is verheugd Cultivate ’24 aan te kondigen. Het vooraanstaande evenement voor de gehele groene industrie dat plaatsvindt in het Greater Columbus Convention Center van 14 tot 16 juli 2024. Cultivate heeft een reputatie opgebouwd voor het aantrekken van talrijke professionals uit de industrie en bezoekers uit de Verenigde Staten en de rest van de wereld.

Van der Ende Group Canada nodigt u graag uit voor een bezoek aan onze stand. Als deelnemers zijn wij verheugd om dit internationale evenement dit jaar bij te wonen. U kunt ons vinden op standnummer 3506, waar wij een schat aan informatie en interessante producten met u zullen delen, met name op het gebied van water-, pomp- en klimaatoplossingen.

Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen!

Wateroplossingen

Onze innovatieve (modulaire) waterbehandelingssystemen worden ontworpen en geproduceerd naar uw specifieke wensen.
De Kathari gebruikt ultrafiltratie om pathogenen, zoals virussen, bacteriën en schimmels, uit het drainwater te verwijderen, met behoud van kostbare nutriënten. Het werkt ook zeer effectief in het bestrijden van ToBRFV.

De Nexus High Performance RO is een omgekeerde osmose-systeem dat gebruikmaakt van state-of-the-art technologie en daardoor minder (bron)water nodig heeft om de gewenste hoeveelheid irrigatiewater te produceren.

Klimaatoplossingen

De Airmix maakt het mogelijk om, met een gesloten scherm, gestuurd te ventileren en te ontvochtigen om zo een optimaal kasklimaat te bereiken. Het draagt bij aan een gelijkmatiger klimaat, zowel horizontaal als verticaal, met een minimaal energieverbruik, resulterend in de hoogste opbrengst en kwaliteit van het gewas in de kortst mogelijke tijd in elk klimaat ter wereld.

Pompoplossingen

We bieden een breed assortiment pompen, frequentieregelaars en accessoires, van vele topmerken. Bijvoorbeeld de verwarmingspompen, waarvan wij een volledig assortiment voeren. Ook de nieuwe Lowara 1300 dompelpompen, ideaal voor het verpompen van afvalwater en oppervlaktewater. De complete lijn is verkrijgbaar in verschillende voltages en keurmerken, zoals UL/CSA.

Openingstijden en registratie

De openingstijden van de Cultivate’24 beurs zijn:
• Zondag 14 juli 9.30 – 17.00 uur
• Maandag 15 juli 9.00 - 17.00 uur
• Dinsdag 16 juli 9.00 - 14.00 uur

Bezoek de website van Cultivate’24 om uw bezoek te registreren.

Tot ziens tijdens Cultivate’24.