10 dec, 2020
Nieuws

Even voorstellen... het nieuwe, vaste gezicht achter onze servicebalie: Arco van den Bos

Arco is zeker geen onbekende binnen Van der Ende Groep. Waar Arco al regelmatig assisteerde achter onze servicebalie, is dit vanaf heden zijn vaste stek. Met al zijn kennis en ervaring een echte aanwinst! Geen vraag of technische uitdaging is hem te gek. Klant- en oplossingsgerichtheid staan bij hem hoog in het vaandel.

Arco is al drieëntwintig jaar werkzaam bij Van der Ende Groep. Hij is begonnen in de werkplaats met het repareren en reviseren van pompen. Daarna is hij aan de slag gegaan als buitendienstmonteur. Van servicemonteur tot het installeren van internationale projecten op locatie. De afgelopen vijf jaar coördineerde Arco diverse projecten vanuit zijn functie op kantoor en op locatie bij de klant. Hij heeft daarmee veel ervaring opgedaan en gewerkt met alle disciplines binnen Van der Ende Groep.

Die kennis en ervaring combineert hij graag in het meedenken en verder helpen van klanten aan onze servicebalie. Hier kunnen zij terecht met de meest uiteenlopende vraagstukken. Arco: “Alles gaat kapot door slijtage, maar als er bijzondere omstandigheden zijn ben ik ervoor om dat te signaleren en de klant daar een oplossing voor de bieden.” Om onze klanten snel en efficiënt verder te helpen, hebben we van de meest in gebruik zijnde pompen vaak een gereviseerd exemplaar in huis. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat klanten zo snel mogelijk door kunnen gaan en hun proces minimaal wordt onderbroken. Daarnaast weten onze werkplaatsmonteurs en servicemonteurs raad met elke vraag.

Iedereen is welkom aan onze servicebalie. We zijn u graag van dienst!

Tot ziens.