27 feb, 2024
Nieuws

Bezoek ons tijdens HortiContact 2024

Wij nodigen u van harte uit om onze stands te bezoeken tijdens de HortiContact in Gorinchem.

F104: Heating & Cooling stand

Dit jaar ontvangen we u graag op één van onze drie stands. De corporate stand (E104) bevindt zich op de locatie die u van ons gewend bent. Dit jaar staat deze geheel in het teken van onze Heating & Cooling campagne. Naast onze complete lijn blok- en inlinepompen, tonen wij ook een uitgebreide lijn van appendages en onderdelen voor verwarmingspompen, zoals de nieuwe Horti Valve 3-weg regelafsluiters en Econ vlinderkleppen. Op deze stand tonen we u ook de Danfoss VLT & Vacon frequentieregelaars om het pakket compleet te maken voor Heating & Cooling. Daarnaast bespreken we graag met u de laatste ontwikkelingen.

F107: Kathari ultrafiltratie stand

Stand F107 staat geheel in het teken van de Kathari ultrafiltratie. De Kathari is een waterbehandelingssysteem dat door Van der Ende Group ontwikkeld is en heeft als hoofddoel het verwijderen van ziekteverwekkers, zoals virussen, bacteriën en schimmels, uit het drainwater met het behoud van kostbare nutriënten. Dit gebeurt door de toepassing van ultrafiltratie. De Kathari heeft een zeer hoge verwijderingsgraad en is ongevoelig voor lage transmissiewaardes. Ook voor het bestrijden van het ToBRFV kan de Kathari perfect worden ingezet.

Naast de Kathari hebben wij ook informatie over onze andere waterbehandelingsproducten, zoals de PoseidonNexus HPROzeefbochten en bandfiltersystemen. Dit alles om de hoogste kwaliteit irrigatie te realiseren. 

F109: Klimaatoplossingen stand

Op stand F109 vertellen onze specialisten u graag meer over onze klimaatoplossingen, waaronder onze Airmix. Het doel van ons Airmix-systeem is om een optimaal klimaat te behalen onder gesloten schermdoek. Zo is het mogelijk om te ontvochtigen en te koelen bij belichting en verduistering.  

Onze specialisten zien u graag tijdens de beurs en kijken ernaar uit u persoonlijk te spreken.

Graag tot dan!

Openingstijden

De openingstijden van de beurs zijn als volgt:

  • dinsdag 5 maart 10.00 - 18.00 uur
  • woensdag 6 maart 13.00 - 21.00 uur
  • donderdag 7 maart 10.00 - 18.00 uur

 Aanmelden

Voor deze beurs dient u zich vooraf te registeren, registratie is gratis. U kunt hiervoor terecht op de website van HortiContact. Een registratiecode is niet nodig.
 
Met vriendelijke groeten,
Het sales team van Van der Ende Group