31 okt, 2022
Nieuws

Moor Filtertechniek neemt deel aan Precisiebeurs 2022

Op woensdag 16 en donderdag 17 november staat de Precisiebeurs in het teken van Precision technology. Tijdens de vakbeurs voor de gehele precisietechnologie waardeketen heeft Moor Filtertechniek een stand in hal 1, standnummer 339.

Op de stand informeren we u graag over het uitgebreide assortiment dat bijdraagt aan 24/7 en clean productie. Onze vloeistof- en luchtfiltratie dragen bij aan reinheid. De barfeeders, spanentransporteurs en hogedrukkoeling van LNS zorgen voor continuïteit binnen het productieproces.

 

Openingstijden en registreren

De Precisiebeurs vindt plaats op 16 en 17 november van 09.30 tot 17.00 uur in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Aanmelden is gratis en kan via deze link.

 

Innovatieve producten

Barfeeder QLS 105

De LNS Quick Load Servo 105 is een veelzijdige, compacte en volautomatische kortlader, geschikt voor een stafdiameter van 6 tot 105 mm en een staflengte van 300 tot 1600 mm. Deze stafaanvoer wordt gebruikt op draaibanken met vaste kop en kan in recordtijd talloze handelingen uitvoeren.

Aquarius

De Aquarius is een compact RO systeem om ingangswater volledig te zuiveren en te ontdoen van alle zouten. Dit draagt bij aan een zuiver productieproces en voorkomt ophoping van mineralen in de koelsmeermiddelen.

Turbo vloeistofreinigingscentrifuge

De Turbo industriële vloeistofreinigingscentrifuges zijn zeer compacte filterinstallaties voor een optimale reiniging van diverse vloeistoffen. De industriële centrifuges zijn uitermate geschikt bij productieprocessen waar hoge eisen aan de oppervlaktekwaliteit gesteld worden.