11 apr, 2022
Nieuws

Niet zomaar een website

De nieuwe website van Van der Ende Groep is vanaf heden live. In de ontwikkeling van Van der Ende Groep is, na het betrekken van het nieuwe pand, de herstructurering van de interne organisatie, de eerste internationale acquisitie en de uitbreiding van het productportfolio nu de website aan de beurt. Deze kon uiteraard niet achterblijven.

Lex van der Ende: ”In de keuze voor de ontwikkelaar hebben diverse factoren een rol gespeeld. Naast de lijst van mooie referenties, wilde we dat het team bestond uit slimme jonge ontwikkelaars die out-of-the-box kunnen denken en waarin ‘de zachte kant’, zeg maar de psychologie achter het webdesign de juiste aandacht zou krijgen. Dat is cruciaal. Met Dept Agency hebben we een partner gevonden die aan onze wensen voldeed. Samen met onze eigen marketing collega’s hebben zij de afgelopen maanden keihard gewerkt om een geheel nieuwe website te ontwikkelen.”

Met deze nieuwe website verwacht Van der Ende Groep haar bestaande en nieuwe klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Zowel nationaal als internationaal. Want met de keuze voor internationale cloud hosting kan de website op elke locatie in de wereld bezocht worden zonder hinderlijke vertraging. Of dit nu is voor het selecteren van onze producten of voor het bekijken van instructievideo’s.

“Naast dat onze klanten nu met slechts een paar klikken door onze volledige website kunnen navigeren, hebben we ook de mogelijkheid gecreëerd om heel gemakkelijk offertes aan te vragen. Hier was behoefte aan en sluit prima aan op de toekomstige ontwikkelingen op het gebied van digitale business. Met deze website geven we daadwerkelijk verder vorm aan onze online marketing & sales strategie”, zegt Nicole Schelling.

Met deze geavanceerde en moderne website zet Van der Ende Groep weer een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van het familiebedrijf.