7 dec, 2017
Nieuws

Nieuw: Exclusief distributeur Injecta doseerpompen

Van der Ende Groep is distributeur geworden van de doseerpompen van het merk Injecta. Het betreft een exclusief importeurschap voor de Benelux op het gebied van elektromagnetische en peristaltische doseerpompen en de daarbij behorende appendages, zoals sensoren en mixers.

We hebben voor Injecta gekozen vanwege de hoogwaardige kwaliteit van de pompen en de gunstige levertijden.

Injecta biedt een breed assortiment doseerpompen. Na gedegen marktonderzoek is gebleken dat er behoefte is aan 3 typen doseerpompen, onze focus ligt dan ook op de series GEA, Athena en Taurus. Deze doseerpompen zijn compact en zeer geschikt voor het verpompen van chemicaliën en het nauwkeurig doseren hiervan. De totale range bestaat uit pompen met een capaciteit van 0,4 l/h tot en met 1650 l/h. Voor de tuinbouw is een selectie gemaakt voor pompen tot en met 110 l/h (GEA en Athena).

Zoals u van ons gewend bent, houden wij ook voor de Injecta GEAAthena en Taurus series voorraden aan van de meeste typen pompen.

Neemt u voor meer informatie contact op met ons sales team. Voor doseerpompen voor de tuinbouw kunt u terecht bij ons team in Maasdijk (sales@vanderendegroep.nl ; 0174-51 50 50). voor het volledige assortiment kunt u terecht bij ons team in Oss (oss@vanderendegroep.nl ; 0412-63 13 78).