17 jul, 2023

Operationeel: De Canadese vestiging van Van der Ende Group in Kingsville

We zijn verheugd en trots om mede te kunnen delen dat onze Canadese vestiging in Kingsville, Ontario vanaf heden volledig operationeel is.

Renovatie

“De afgelopen maanden zijn we met een aantal collega’s druk bezig geweest met de renovatie van ons nieuwe onderkomen in Kingsville, Ontario. We hebben het interieur van onze hoofdvestiging in Maasdijk als standaard aangehouden. Hiermee proberen we eenheid en verbondenheid te creëren,” zegt Lex van der Ende.   

Chris van Staalduinen, CFO Van der Ende Group: “Ook de administratieve- en financiële opzet hebben we zoveel als mogelijk gekopieerd. Dit maakt het een stuk eenvoudiger om elkaar te helpen met aanvragen, voorraadbeheer en andere operationele activiteiten.”

Sales, Service en Stock

“Zoals eerder gezegd starten we vooralsnog met het 3-S principe van Sales, Service en Stock. De overige disciplines voegen we in later stadium toe. Op deze wijze kunnen we ons focussen op de belangrijkste activiteiten,” zegt Brock Herman, General Manager Canada.

Canada

Canada is geen onbekend terrein voor de Van der Ende Group. Zowel hun handels- als eigen producten worden al jaren naar dit deel van de wereld geëxporteerd. Met de toenemende druk op duurzaamheid en steeds strengere wetgeving is er een enorme (latente) behoefte aan kennis en expertise rondom de thema's water en klimaat. Met hun innovatieve producten, specialistische kennis en jarenlange ervaring kan Van der Ende Group perfect in die behoefte voorzien.

Officiële opening

De officiële opening van de vestiging in Kingsville zal plaatsvinden rondom de Canadian Greenhouse Conference eind september, begin oktober 2023. De exacte datum wordt later dit jaar gecommuniceerd.