13 dec, 2022
Nieuws

Persoonlijke ontwikkeling door training via Van der Ende College

Onlangs hebben we via ons Van der Ende College de eerste sessie van een serie incompany trainingen “effectief communiceren op de werkvloer” georganiseerd. De aftrap van deze tweedaagse training heeft plaatsgevonden in september. En vanwege het enthousiasme van deze collega’s is aansluitend een tweede en derde training gepland. In totaal hebben nu 28 collega’s de training gevolgd. En er volgen er in 2023 nog meer. Het resultaat was namelijk zeer positief.

Tijdens deze training hebben onze collega’s inzichten gekregen in de effecten van hun manier van communiceren en wat dat doet met de omgeving. Ze hebben gewerkt aan hun communicatieve vaardigheden en zijn aan de slag gegaan met hun sociale vaardigheden. Via het DISC model hebben zij inzicht gekregen in verschillende gedragsstijlen. Ieder mens is immers verschillend en vertoont ander gedrag. Eén van de doelen van de training was om wederzijds begrip te creëren. Met als ultiem resultaat een plezierige en optimale samenwerking en (nog) betere resultaten.

Wat zeggen onze collega’s over de training:

"Een interactieve training met leuke opdrachten. Waarbij je jezelf maar ook andere persoonlijkheden beter leert kennen."

“Leerzame training die mijn zelfkennis heeft verhoogd. Ook heb ik geleerd breder te denken.”

“Super leuke en leerzame training wat je veel inzicht geeft in jezelf. Het geeft je ook inzichten in hoe om te gaan met situaties waar je zelf niet gemakkelijk tegenaan kijkt.”

Persoonlijke ontwikkeling vinden we erg belangrijk en wordt binnen ons bedrijf gestimuleerd. Tijdens onze ontwikkelgesprekken praten we daarom niet alleen over het functioneren, maar vooral ook over ontwikkeling. Of dit nu gaat om vakkennisverbreding of over leiderschap, alles is bespreekbaar.