16 aug, 2021
Nieuws

Bezoek Quality Pumps & Machines tijdens MATEXPO in Kortrijk, België

Van 8 t/m 12 september staat Quality Pumps & Machines, onderdeel van Van der Ende Groep, op de MATEXPO in Kortrijk Xpo in Kortrijk, België. MATEXPO is een tweejaarlijkse internationale vakbeurs voor bouwmaterieel. U bent van harte welkom om onze stand te bezoeken, standnummer 248 (binnen, Rambla 2).

Op de stand zullen wij een diversiteit uit ons assortiment laten zien. De Grindex pompen nemen een prominente plek in, zoals u van Quality Pumps gewend bent. Daarnaast tonen we meer bekende merken pompen, zoals Lowara, Dragflow en Selwood (de nieuwe D75 mobiele pompset!). Met de mobiele hydrofoorsets van Van der Ende Groep verzekert u zich van water tot wel 100 meter hoog. Ideaal voor wanneer u aan het bouwen bent op grote hoogte. De putluiken van Staka (in huis bij Van der Ende Groep geproduceerd) zijn op elke gewenste maat te leveren.

Benieuwd naar het volledige assortiment en wat de nieuwe samenwerking voor u kan betekenen? Wij vertellen het u graag tijdens de beurs!

Openingstijden en aanmelden

De openingstijden zijn als volgt:

Woensdag 8 september: 10.00-18.00 uur
Donderdag 9 september: 10.00-18.00 uur
Vrijdag 10 september: 10.00-20.00 uur
Zaterdag 11 september: 09.00-17.00 uur
Zondag 12 september: 09.00-17.00 uur

Vraag hier eenvoudig uw gratis entreebewijs aan.

Praktische informatie en meer details over de beurs kunt u bekijken op de website van MATEXPO.

Nieuwe kansen door samenwerking

Quality Pumps is per 1 juni 2021 onderdeel geworden van Van der Ende Groep uit Nederland. Deze samenwerking biedt veel nieuwe kansen. Zo is het productassortiment een stuk groter geworden en biedt Quality Pumps, naast het bekende assortiment (o.a. dompel- en diesel aangedreven pompen) nu ook aanvullende producten aan, zoals Selwood mobiele pompsets, mobiele hydrofoorsets en Staka putluiken.

Graag tot ziens op stand 248!

Het sales team van Quality Pumps / Van der Ende Groep