5 mrt, 2024
Nieuws

We zien u graag tijdens de TechniShow 12-15 maart 2024

Op dinsdag 12 tot en met vrijdag 15 maart vormt de Utrechtse Koninklijke Jaarbeurs hét platform van de maakindustrie in de Benelux. Tijdens de vakbeurs op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen, kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen heeft Van der Ende Group een stand in hal 12, standnummer 12.A073.

Op de stand informeren we u graag over ons uitgebreide assortiment dat bijdraagt aan 24/7 en clean productie. Onze vloeistof- en luchtfiltratie dragen bij aan reinheid en een gezonde werkomgeving. De barfeeders, spanentransporteurs en hogedrukkoeling van LNS zorgen voor continuïteit binnen het productieproces.

Onze specialisten zien u graag tijdens de beurs en kijken ernaar uit u persoonlijk te spreken. 
Graag tot dan!

Openingstijden 

De openingstijden van de beurs zijn als volgt:

  • dinsdag 12 maart 10:00 - 19:00 uur
  • woensdag 13 maart 10:00 - 19:00 uur
  • donderdag 14 maart 10:00 - 21:00 uur
  • vrijdag 15 maart 10:00 - 17:30 uur

Aanmelden

Voor de beurs dient u zich vooraf te registreren, registratie is gratis. U kunt hiervoor terecht op de website van de TechniShow. Een registratiecode is niet nodig.

Onze innovatieve producten

Barfeeder LNS QLS 105

De LNS Quick Load Servo 105 is een veelzijdige, compacte en volautomatische kortlader, geschikt voor een stafdiameter van 6 tot 105 mm en een staflengte van 300 tot 1600 mm.

Aquarius RO

De Aquarius is een compact RO systeem om ingangswater volledig te zuiveren en te ontdoen van alle zouten. Dit draagt bij aan een zuiver productieproces en voorkomt ophoping van mineralen in de koelsmeermiddelen.

LNS Fox WS-serie afzuigunit 

De LNS Fox WS-serie afzuigunit is uitermate geschikt voor het afzuigen en filteren van mist, stof, olienevel, rook en geuren bij werktuigmachines. Het voert gereinigde lucht terug in de werkplaats en draagt bij aan een gezonde, schone en veilige werkomgeving.

LNS hogedruk koelsysteem

De LNS Chipblaster is wereldwijd toonaangevend op het gebied van hogedruk koelingspompen met diverse modellen die voldoen aan uw behoefte voor een specifieke druk en debiet.