30 sep, 2020
Nieuws

Ton van der Kooij met pensioen

Aan alles komt een eind. Zo ook aan het dienstverband van Ton van der Kooij. Eigenlijk had Ton jaren geleden al kunnen gaan genieten van zijn pensioen, maar op zijn uitdrukkelijke verzoek hebben we dat destijds gelukkig nog een tijdje kunnen rekken. Maar nu is voor Ton dan toch echt de tijd gekomen om te gaan genieten van zijn gezin, kleinkinderen en al zijn hobby’s.

Het zal wel vreemd zijn. Voor beide partijen. Zo’n 17 jaar geleden begon Ton bij ons bedrijf. Enthousiast en gedreven en de klant altijd op de eerste plaats. In de ontwikkeling van onze tuinbouwventilatoren, zoals de Enfan, Verti-Fan en uiteindelijk ook de Airmix, heeft Ton een belangrijke rol gespeeld.

Graag hadden we op de traditionele manier afscheid van Ton genomen. Met een leuke receptie waar hij onder het genot van een hapje en een drankje u de hand had kunnen schudden.
COVID-19 gooit echter ook hier roet in het eten. Helaas. De veiligheid van onze klanten en ons personeel staat bij ons hoog in het vaandel en we willen geen risico lopen. Wij hopen dat u hier begrip voor op kunt brengen. We onderzoeken nog of we in de nabije toekomst toch nog een alternatief afscheid kunnen organiseren.

Voor al uw vragen die u voorheen wellicht rechtstreeks aan Ton stelde, kunt u nu ons algemene nummer bellen of een mail sturen naar ons mail adres (zie hieronder). Onze specialisten staan u graag te woord!

Van der Ende Groep
0174 51 50 50
sales@vanderendegroep.nl