29 sep, 2022
Nieuws

Totaal­leverancier verwarmings­pompen

Als leverancier van verwarmingspompen, actief op ieder continent, willen wij het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken. Dit doen we onder andere door het aanbieden van een totaalpakket. Zo bieden wij naast de welbekende inline Lowara LNE- en block NSC-pompen tevens de mogelijkheid tot het leveren van flenssets (voorzien van pakkingen, bouten en moeren), frequentieregelaars en mengkleppen. Dit pakket is volledig op elkaar afgestemd, waarmee de hoogst haalbare efficiëntie kan worden behaald binnen uw verwarmingssysteem.

Naast onze gebruikelijke voorraad 50 Hz pompen, hebben we onze 60 Hz voorraden, gezien de toenemende vraag uit de Noord-Amerikaanse en Canadese markt, verder verhoogd. Ook omdat we weten hoe belangrijk levertijden kunnen zijn en snel schakelen een vereiste is binnen de tuinbouwbranche. In onze 60 Hz range bieden we alle voltages, tevens onze multivoltage motor, aan. Hiermee dekken we zo goed als de gehele 60 Hz gebieden af.

Het vinden van de juiste verwarmingspomp bij het juiste werkpunt wordt gemakkelijk gemaakt met onze online selectietool: Curves. Door het invoeren van het aantal m³/h en de opvoerhoogte komt er met één druk op de knop een geschikte pomp(en) uit rollen. Er kan een keuze gemaakt worden op basis van rendement, prijs of voorraad. De gegevens in Curves worden constant up-to-date gehouden zodat u altijd op de hoogte bent van de juiste informatie.

Wanneer u een aanvraag heeft, kunt u altijd terecht bij Rosalie Gijsberts, het vaste aanspreekpunt voor de verwarmingspompen. We zorgen ervoor dat u binnen 48 uur een offerte heeft en u wordt voorzien van het juiste advies. Tevens zijn al onze (technische) datasheets en een overzicht van onze pompen gemakkelijk en snel vindbaar op onze website.