11 jun, 2015
Nieuws

Totaalpakket Vacon frequentie­regelaars

Van der Ende Groep biedt een brede range aan Vacon frequentieregelaars, maar naast de fysieke producten bieden we ondersteuning in brede zin. Door complete plug-and-play oplossingen zijn we in staat installateurs en (eigen) monteurs vanaf een afstand te ondersteunen op het gebied van installatie en het inregelen en monitoren van parameters door uw computer over te nemen.

Sinds kort is onze website uitgerust met een speciale Supportknop. U kunt hiermee direct hulp inschakelen van onze Van der Ende Groep expert. Vanaf een afstand kan ingelogd worden op uw installatie en kunnen de computers gekoppeld worden. Voordelen van de Supportknop zijn mutuele tijdsbesparing en gerichte hulp bij storing. U kunt contact opnemen via www.vanderendegroep.nl of sales@vanderendegroep.nl.

Tevens geven we uitgebreide trainingen, voor zowel installateurs, monteurs als eindgebruikers. Gedurende een 8-uurse trainingsdag, in onze vernieuwde instructieruimte in Maasdijk of op locatie, wordt de theorie uitvoerig toegelicht en mogen de cursisten aan de slag met het zelf inregelen en gebruiken van de frequentieregelaars. Meer informatie over het bijwonen van de training of aanmelden kan via sales@vanderendegroep.nl.

De frequentieregelaars zijn te gebruiken voor verschillende doeleinden. Zo is de Vacon 100-lijn zeer uitgebreid en onder te verdelen in 3 typen:

Vacon 100 HVAC: toepassing in onder andere klimaatregeling, te gebruiken in combinatie met een standaard pomp, compressor en ventilator. Een kleine vernieuwing staat op stapel in deze serie: binnenkort wordt de Vacon 100 HVAC lijn voorzien van de control box waar de andere Vacon 100 frequentieregelaars ook door worden aangestuurd. De control boxen worden hierdoor onderling uitwisselbaar en er is plaats voor een extra slot.

Vacon 100 Flow: toepassing in onder andere uitgebreide pompapplicaties, dompel- en meerpompsystemen.

Vacon 100: de meest uitgebreide frequentieregelaar binnen de serie, geschikt voor constant koppel voor bijvoorbeeld bepaalde hogedrukpompen. Dit type wordt compleet gemaakt waarbij een groter vermogen wordt vrijgegeven, tot 630 kW / 1150 Amp.

Laat u door ons adviseren welke frequentieregelaar het meest geschikt is voor uw situatie.

Van der Ende Groep is gecertificeerd voor onderhoud en (garantie) reparaties. Wij hebben een grote voorraad producten waardoor wij u snel van dienst kunnen zijn.