11 jul, 2016
Nieuws

Uitbreiding Grindex productportfolio

Grindex introduceert een nieuw product: de Grindex Maxi SH. Met een 37 kW (50 Hz) of 43 kW (60 Hz) motor, is deze pomp robuust, betrouwbaar en ideaal voor drainage toepassingen waar sprake is van grote opvoerhoogtes. De maximale opvoerhoogte is 140 meter (50 Hz) of 150 meter (60 Hz), dankzij het hydraulisch systeem met 2 waterwaaiers.

Voorheen werden pompen vaak in-serie geplaatst, die de eenvoud van de opstelling vaak niet ten goede kwam. Of werd een overgedimensioneerde pomp geselecteerd om op een ongunstig werkpunt te kunnen pompen.

De basis voor deze pomp is de Grindex Maxi H, een toch al lichtgewicht pomp van 240 kilo. Met slechts 30 kilo extra gewicht kan aanzienlijk meer druk geleverd worden. Een indrukwekkende prestatie voor een makkelijk te verplaatsen pomp.

De pomp is te verkrijgen vanaf september 2016.

Update Maxi H

Daarnaast zijn de Grindex Maxi H en Maxi H-Lite geüpdatet. Er is een waaier trim eigenschap toegevoegd, die we al kennen van de huidige Minex tot Matador range. De waaier kan getrimd worden, dit levert een verlenging van levensduur in combinatie met behoud van de pompprestatie op.

Klik hier voor meer informatie over de Grindex maxi pompen.

Grindex

U kiest voor een Grindex pomp wanneer u op zoek bent naar een uiterst sterke en betrouwbare pomp voor het verpompen van medium met abrasieve delen die ondanks de slijtvaste en hoogwaardige materialen, toch licht is.

Als exclusief dealer van Nederland verkopen, repareren en onderhouden wij Grindex pompen, maar ook leveren we diverse toebehoren als afvoerslangen, koppelingen e.d., zodat de pomp meteen kan worden ingezet. Met een voorraad pompen, koppelingen, slangensets en reserveonderdelen kunnen wij onze klanten te allen tijde van dienst zijn.