22 feb, 2022
Nieuws

Van der Ende Groep completeert directie bezetting

Met ingang van 1 januari jl. is Chris van Staalduinen in de functie van CFO, toegetreden tot de directie van Van der Ende Groep.

Van der Ende Groep heeft de afgelopen jaren een forse groei doorgemaakt. Zowel nationaal als internationaal. Het familiebedrijf wat zijn oorsprong kent in de tuinbouw en bij de klanten van het eerste uur nog bekend staat als “Van der Ende Pompen”, heeft de laatste drie jaar veel energie gestoken in de bouw van een stevige interne organisatie. “Een groeiende organisatie brengt diverse uitdagingen met zich mee. Eén daarvan is een herstructurering van de interne organisatie. De groei loopt namelijk altijd voorop”, zegt Lex Van der Ende.

“En bij een herstructurering hoort ook een kritische blik naar de directie bezetting en in het verlengde hiervan de rolverdeling. Naast Arie van der Wijden (Operatie) en Micha van Nieuwkerk (Commercie) hebben we met Chris van Staalduinen (Financiën sinds 01-01-2022 en voorheen BDO) en Marcel Boon (HR & Organisatie sinds 01-01-2021 en voorheen ABN AMRO) twee directieleden van buiten de sector binnen gehaald. Dit geeft toch een andere dynamiek in ons directieteam”, is Lex stellig.
Marcel: “Ik voel me als een vis in het water. De cultuur van ons familiebedrijf is een verademing t.o.v. van hetgeen ik gewend was. Daadkrachtig, informeel maar wel professioneel, oplossingsgericht, ondernemend en de klant echt centraal. Trots om deel van uit te mogen maken."

Met de huidige directie samenstelling zijn alle cruciale rollen bezet en kan Van der Ende Groep zich optimaal focussen op de ambitieuze nationale en internationale doelen. Micha van Nieuwkerk: “We willen onze klanten in zowel het binnen- als buitenland optimaal blijven bedienen en maximaal ontzorgen. Met (eigen) innovatieve producten en specialistische kennis. Hierin zijn we onderscheidend.