19 nov, 2018
Nieuws

Van der Ende Groep neemt productie Staka putluiken over

Staka standaard en op maat gemaakte putluiken (aluminium en rvs) zullen per januari a.s. door Van der Ende Groep geproduceerd gaan worden, omdat Staka heeft besloten te stoppen met de productie van putluiken. Onze goed geoutilleerde afdeling constructie (waar al jaren kwalitatief hoogwaardige producten worden gemaakt) in combinatie met een overlap in marktsegmenten waarin beide bedrijven actief zijn, waren voor Staka steekhoudende argumenten om de productie over te doen.

Er is bij Van der Ende ruim voldoende kennis en capaciteit aanwezig. Daarnaast is het een mooie, complementaire aanvulling op het bestaande assortiment. De markt van pompen en putten kan zo door Van der Ende Groep nog beter bediend worden. Klanten kunnen dezelfde Staka putluiken blijven afnemen en dezelfde service en kwaliteit verwachten als zij gewend zijn.

De afdeling constructie van Van der Ende Groep wordt momenteel heringericht met meerdere en zwaardere Staka machines en is voor wat betreft de putluiken, operationeel per december. Vanaf januari kunnen de 1e orders uitgeleverd worden.

Naast de productie, kan de afdeling Projecten van Van der Ende Groep ook de volledige installatie van putluiken verzorgen.