27 sep, 2018
Nieuws

Van der Ende Groep strategisch partner van Jabsco

Van der Ende Groep strategisch partner van Jabsco industriële en hygiënische pompen in Nederland. Van der Ende Groep is vanaf heden strategisch partner van Jabsco industriële en hygiënische pompen.

Jabsco vierde onlangs haar 80-jarig jubileum en is onderdeel van Xylem. Als uitvinder van de flexibele waaier is Jabsco nog steeds marktleider op dit gebied. Jabsco industriële pompen (lobbenpomp en FIP – flexibele waaier), zijn met name geschikt voor hoog viscose producten, zoals bijvoorbeeld mayonaise, chocolade en verf. Deze pompen zijn een mooie aanvulling op het assortiment van Van der Ende Groep. Veelal worden deze pompen gebruikt in food en beverage, (petro) chemische industrie en de farmaceutische industrie.

De pompen hebben een capaciteit tot 2.000 l/min, tot 20 Bar en kunnen vloeistoffen verpompen van 1 tot 1.000.000 Cp.

Tijdens de officiële opening van het pand van Van der Ende Groep afgelopen zaterdag, was de stand van Jabsco dan ook vertegenwoordigd en is het contract officieel getekend door Lex van der Ende (Algemeen Directeur Van der Ende Groep) en Ruud Vreeburg (Sales Director Specialty Flow Control EMEA, Xylem).