11 mei, 2015
Nieuws

Van der Ende Groep verlengt contract met WK KassieBouwen

Van der Ende Groep uit Maasdijk wordt ook dit jaar weer de hoofdsponsor van het WK KassieBouwen, dat voor het vijfde jaar wordt georganiseerd. Lex van der Ende, commercieel directeur van het gelijknamige tuinbouwtoeleveranciersbedrijf en Patricia van der Knaap van Stichting de Zaaier, ondertekenden onlangs de overeenkomst hiervoor.

Volgens Van der Ende is het welslagen van het evenement afhankelijk van sponsoring. “Het bedrijfsleven, in de meest brede zin, laat het WK KassieBouwen niet in de steek. Van kleine bedrijven tot grote organisaties. Het WKKB is ook een uitstekend middel om te netwerken en te communiceren met zakelijke relaties. En er is van het allereerste begin ook belangstelling getoond door burgemeester en wethouders. Maar het belangrijkste is de opbrengst voor Stichting de Zaaier. Als je de noden in Congo ziet, weet je pas echt waar je het voor doet”

Het Van der Ende WK KassieBouwen 2015 wordt gehouden op zaterdag 10 oktober. Het vernieuwde programma zal binnen enkele weken bekend gemaakt worden. De opbrengst van het Van der Ende WK KassieBouwen komt ook dit jaar weer ten goede aan Stichting de Zaaier, een Westlandse hulporganisatie die al 30 jaar bestaat. Ze richt zich met kennis van de agrarische sector, specifieke benodigdheden en financiële middelen, op de ontwikkeling van enkele landelijke gebieden in Congo. Voor meer informatie, kijk op www.dezaaier.com.