9 jan, 2024

Van der Ende Group bereikt Premium Partner status bij Danfoss

Met trots kondigen we aan dat Van der Ende Group, een belangrijke speler voor regelaars en industriële oplossingen, als geautoriseerd de Premium Partner status heeft bereikt binnen het Danfoss Partner Excellence Program (PEP). Deze certificering onderstreept de jarenlange toewijding van Van der Ende Group als hoofdleverancier van Danfoss en Vacon frequentieregelaars aan klanten in diverse sectoren, waaronder tuinbouw, bouw en aannemerij, industrie en (semi) overheid.

Door jarenlange nauwe samenwerking, brede en diepgaande technische kennis bij de medewerkers, trainen van klanten en de immer grote voorraden heeft Danfoss aan Van der Ende Group de hoogste status toegekend binnen hun Partner programma.

Van der Ende Group kijkt er naar uit om het partnerschap met Danfoss verder te versterken en de voordelen van het Partner Excellence Program voor onze klanten volledig te benutten. Als Premium Partner van Danfoss zullen we onze klanten blijven ondersteunen met innovatieve oplossingen en uitstekende service.

Het Danfoss Partner Excellence Program (PEP) is een uitgebreid initiatief dat tot doel heeft de samenwerking tussen bedrijven te bevorderen en gezamenlijke groei te stimuleren. Als Premium Partner zal Van der Ende Group nauwer samenwerken met Danfoss en profiteren van een reeks voordelen die de zakelijke prestaties en klantenservice verder zullen verbeteren.

Het PEP benadrukt de volgende belangrijke aspecten:

  1. Gezamenlijke groeiplanning: Als Premium Partner zal Van der Ende Group profiteren van een strategische groeiplanning in samenwerking met Danfoss.
  2. Verbeterde marketingondersteuning: Het PEP biedt Van der Ende Group toegang tot geavanceerde marketingondersteuning van Danfoss. Dit zal helpen om de zichtbaarheid van Danfoss producten, zoals de Danfoss Vacon en de Danfoss VLT, te vergroten en nieuwe klanten aan te trekken. Hiernaast krijgt Van der Ende Group ook als eerste de mogelijk om nieuwe en innovatieve producten te introduceren, zodat de klanten hier direct toegang tot krijgen.
  3. Erkenning: De Premium Partner-status is het hoogste erkenningsniveau binnen het PEP. Dit betekent dat Van der Ende Group nauwer zal samenwerken met Danfoss en een hoger niveau van klantenservice kan bieden. Dit versterkt het vertrouwen van klanten in de expertise en kwaliteit van Van der Ende Group.

Voor meer informatie over het Danfoss Partner Excellence Program kunt u contact opnemen  met onze lokale accountmanager.