25 okt, 2023
Nieuws

Van der Ende Group neemt deel aan Precisiebeurs 2023

Op woensdag 15 en donderdag 16 november vindt de Precisiebeurs weer plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Dé vakbeurs voor de precisietechnologie. U bent van harte welkom om onze stand, standnummer 339 in hal 1 te bezoeken.

Op de stand informeren we u graag over het uitgebreide assortiment dat bijdraagt aan 24/7 en clean productie. Onze vloeistof- en luchtfiltratie dragen bij aan reinheid. De barfeeders, spanentransporteurs en hogedrukkoeling van LNS zorgen voor continuïteit binnen het productieproces.

Openingstijden en registreren

De Precisiebeurs vindt plaats op 15 en 16 november van 09.30 tot 17.00 uur in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Aanmelden is gratis en kan via deze link.

Innovatieve producten

Barfeeder QLS 105

De LNS Quick Load Servo 105 is een veelzijdige, compacte en volautomatische kortlader, geschikt voor een stafdiameter van 6 tot 105 mm en een staflengte van 300 tot 1600 mm.

Aquarius

De Aquarius is een compact RO systeem om ingangswater volledig te zuiveren en te ontdoen van alle zouten. Dit draagt bij aan een zuiver productieproces en voorkomt ophoping van mineralen in de koelsmeermiddelen.

Turbo vloeistofreinigingscentrifuge

De Turbo industriële vloeistofreinigingscentrifuges zijn zeer compacte filterinstallaties voor een optimale reiniging van diverse vloeistoffen. De industriële centrifuges zijn uitermate geschikt bij productieprocessen waar hoge eisen aan de oppervlaktekwaliteit gesteld worden.

LNS Chipblaster hogedruk koelingspompen

De LNS Chipblaster is wereldwijd toonaangevend op het gebied van hogedruk koelingspompen met diverse modellen die voldoen aan uw behoefte voor een specifieke druk en debiet.