2 feb, 2017
Nieuws

VDEG participant bij Demokwekerij Westland

Innovatie en kennisdelen staan centraal binnen de Van der Ende Groep uit Maasdijk. Om die redenen sluit participatie bij Demokwekerij Westland goed aan. ”Het vooruitstrevende karakter van Demokwekerij Westland matcht goed bij ons. Naast een platform voor het jaarrond promoten van innovaties, fungeert dit initiatief als verbindende factor binnen de tuinbouw, hier komen leveranciers en eindgebruikers samen. Ook de koppeling met onderzoek en het onderwijs vinden wij heel belangrijk. Onze sector kan experts op het gebied van techniek goed gebruiken en we ondersteunen het enthousiasmeren van leerlingen ten zeerste. Daarnaast is er veel internationale aandacht, dit past goed bij onze internationale ambitie.” Aldus Lex van der Ende, commercieel directeur bij Van der Ende Groep.

Van der Ende Groep is al ruim 30 jaar actief in de glastuinbouwmarkt, als producent en leverancier van een breed productenpakket op het gebied van pompen, luchtbeweging, waterbehandeling en filtratie. Naast verkoop van deze producten maken service, onderhoud, reparatie en revisie een groot deel uit van de bedrijfsactiviteiten. Innovatie neemt ook een belangrijke plaats in binnen Van der Ende Groep en dan niet alleen m.b.t. tot het ontwikkelen van nieuwe producten, maar ook in de vorm van op maat gemaakte oplossingen voor een bedrijf. Dit heeft, al dan niet in samenwerking met opdrachtgevers, tot een groot aantal mooie producten en systemen geleid.

Het familiebedrijf is actief in verschillende afzetmarkten over de hele wereld, zoals tuinbouw, industrie, aannemerij/bouw en overheid. Afgelopen jaar was een fantastisch jaar, waarin we hebben gescoord op onderwijs (OOM-award voor beste scholingsbedrijf van Zuid-Holland in de metaalsector), innovatie (Herman Wijffels Innovatieprijs) en ondernemerschap (MKB Westland Partners Ondernemersprijs).

Meer informatie over Demokwekerij Westland: www.demokwekerij.nl