29 jan, 2019
Nieuws

We presenteren onze nieuwe visie

Om 2019 goed te beginnen heeft Van der Ende Groep eind 2018 aan al haar medewerkers de nieuwe visie 2019 - 2024 gepresenteerd. Een nieuwe visie, maar met behoud van bestaande kernwaarden en kernkwaliteiten.

Sinds de start heeft Van der Ende Groep een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt en voor de buitenwereld is het inmiddels al wel een tijdje duidelijk dat de huidige Van der Ende Groep niet meer te vergelijken is met het bedrijf van jaren geleden. Van oudsher is Van der Ende Groep een gevestigde naam in de tuinbouwsector, maar inmiddels zijn hier een drietal sectoren aan toegevoegd. Want ook in de bouw/aannemerij, industrie en overheid kom je steeds vaker producten en/of diensten tegen van Van der Ende Groep. Zowel nationaal als internationaal.
Algemeen directeur Lex van der Ende: “En in al deze sectoren staat bij ons de klant centraal. Dienstbaar zijn, luisteren om echt te begrijpen, meedenken en moderne oplossingen bieden voor de uitdagingen waar onze klanten mee worden geconfronteerd. Kwaliteit en continuïteit zijn hierbij een vanzelfsprekendheid.”

En dat ‘klaar voor de toekomst’ geen holle marketing kreet is, bewijst de inrichting van het nieuwe pand aan de Aartsdijkweg. Een prominente plek voor R&D, de mogelijkheid om alle innovaties zelf te testen, maatwerk voorraadbeheer en een geprofessionaliseerde interne organisatie. Een uniek kenniscentrum. Dit om nu en in de toekomst alle klanten optimaal van dienst te kunnen zijn.
En zoals gezegd hoort bij een dergelijke ontwikkeling dus ook een nieuwe visie. Business Consultant Marcel Boon: “Bedrijven met een duidelijke en actuele visie presteren beter dan organisaties die dat niet hebben. Dit aspect is al vaak onderzocht. Een goede visie geeft de organisatie richting, brengt focus aan en bindt medewerkers en klanten. Het zorgt voor inspiratie, enthousiasme en doelgerichtheid.”

En met al deze ontwikkelingen, kon ’t aanpassen van de huidige slogan uiteraard niet achterblijven.

Van “Van der Ende Groep, Keeps your business running” naar “Van der Ende Groep, Improving Your Business.”