7 feb, 2023
Nieuws

We zien u graag tijdens de HortiContact 14-16 februari 2023

Dit jaar hebben we niet 1 maar 2 stands waarop we u kunnen ontvangen. De corporate stand (D104) staat op de plek die u van ons gewend bent. Op deze stand tonen we een breed assortiment en praten we u graag bij over de laatste ontwikkelingen. Zo laten we een greep uit het assortiment verwarmingspompen zien, waarvan wij een volledige range voeren. Ook de Lowara 1300 dompelpompen zijn te zien, ideaal voor het verpompen van afvalwater en oppervlaktewater. De complete lijn is beschikbaar in verschillende spanningen en keurmerken, zoals UL/CSA.

Onze eigen Airmix is ook te vinden in onze stand. Het doel van ons Airmix-systeem is om een optimaal klimaat te behalen onder gesloten schermdoek. Zo is het mogelijk om te ontvochtigen en te koelen bij belichting en verduistering. 

Als Concept laten wij ook de Airmix X-AIR zien. Dit is een doorontwikkeling op de Airmix model G waarbij de Airmix direct is aangesloten op het kasdek voor het gecontroleerd aanzuigen van buitenlucht. Zo kan een semi-gesloten kasprincipe gerealiseerd worden welke in zowel bestaande als nieuwe kassen geïnstalleerd kan worden. Zo kan een ideaal klimaat gecreëerd worden met een minimaal energieverbruik!

Stand F101 staat geheel in het teken van de Kathari ultrafiltratie. De Kathari is een waterbehandelingssysteem dat door Van der Ende Group ontwikkeld is en heeft als hoofddoel het verwijderen van ziekteverwekkers, zoals virussen, bacteriën en schimmels, uit het drainwater met het behoud van kostbare nutriënten. Dit gebeurt door de toepassing van ultrafiltratie. De Kathari heeft een zeer hoge verwijderingsgraad en is ongevoelig voor lage transmissiewaardes. Ook voor het bestrijden van het ToBRFV kan de Kathari perfect worden ingezet.

Naast de Kathari hebben wij ook informatie over onze andere waterbehandelingsproducten, zoals de PoseidonNexus HPROzeefbochten en bandfiltersystemen. Dit alles om de hoogste kwaliteit irrigatie te realiseren. 

Onze specialisten zien u graag tijdens de beurs en kijken ernaar uit u persoonlijk te spreken. Graag tot dan!

Openingstijden

De openingstijden van de beurs zijn als volgt:

  • dinsdag 14 februari 13.00 - 21.00 uur
  • woensdag 15 februari 13.00 - 21.00 uur
  • donderdag 16 februari 13.00 - 21.00 uur

Aanmelden

Voor deze beurs dient u zich vooraf te registeren, registratie is gratis. U kunt hiervoor terecht op de website van HortiContact. Een registratiecode is niet nodig.