23 jan, 2023
Nieuws

We zien u graag tijdens de Infra Relatie­dagen 7-9 februari 2023

Van dinsdag 7 t/m donderdag 9 februari staan de Infra Relatiedagen in het teken van Netwerken, Innovatie en Kennis & inspiratie. Tijdens de vakbeurs voor de gehele grond-, weg- en waterbranche heeft Van der Ende Group een stand in hal 4 Waterbouw, standnummer 407.

Op de stand informeren we u graag over het uitgebreide assortiment dat bijdraagt aan grond-, weg- en waterbouw. Zo is er weer een assortiment van onze Grindex pompen aanwezig, de Selwood D75 Super Silent, onze mobiele hydrofoorsets en een complete pompput inclusief pomp, putluik, kleppen en regelkast.


Openingstijden en registreren

De Infra Relatiedagen vindt plaats van 7 t/m 9 februari van 13:00 tot 21.00 uur in de Evenementenhal in Hardenberg. Aanmelden is gratis en kan via deze link.

Zwijgen is goud

Haal jouw gratis goudstaaf op!

Tijdens onze campagne voor de 
Selwood D75 Super Silent delen wij gratis goudstaven uit. Deze zijn verkrijgbaar op onze stand, standnummer 407.

De Selwood D75 Super Silent is een gietijzeren drainagepomp die grote capaciteiten met hoog rendement kan verpompen. Perfect voor gebruik met schoon water of water met kleine vaste delen. Hiernaast is de Selwood geluid gedempt, waardoor hij ook in stedelijke gebieden goed ingezet kan worden.

Rioolinstallaties

Van der Ende Group voert complete turn-key projecten uit voor rioolinstallaties. Als uitvoerder zijn wij verantwoordelijk voor onder andere de berekeningen, ontwerpen, het plaatsen, monteren, keuren, in bedrijf stellen en de oplevering. Hiernaast kunnen vele producten direct uit onze ruime voorraad geleverd worden.

Grindex

Als exclusief Grindex dealer voor de Benelux hebben wij altijd een grote voorraad in huis, zodat deze hoogwaardige pompen ook snel geleverd kunnen worden. Het Zweedse Grindex maakt al sinds 1960 pompen en heeft een zeer breed aanbod van bouwklok-, slipklok- en slurrypompen. Hiernaast zijn diverse modellen ook in hoogwaardig rvs leverbaar. Voor advies staat ons grote en ervaren team altijd klaar om u te woord te staan.

Hydrofoorunit

De Van der Ende Group hydrofoorunit is speciaal ontworpen voor in aanbouw zijnde bouwwerken met meerdere verdiepingen. De set is gemonteerd in een stapelbaar robuust rvs frame met aluminium beplating en is leverbaar is een 1-fase en 3-fase uitvoering, geschikt voor gebouwen van 60 tot 100 meter hoog. Daarnaast kunnen deze units ook geschakeld worden om grotere hoogtes te halen.