23 jan, 2024
Nieuws

We zien u graag tijdens de Infra Relatiedagen 6-8 februari 2024

Van dinsdag 6 t/m donderdag 8 februari staan de Infra Relatiedagen in het teken van Netwerken, Innovatie en Kennis & Inspiratie. Tijdens de vakbeurs voor de gehele grond-, weg- en waterbranche heeft Van der Ende Group een stand in hal 5 Waterbouw, standnummer 513.

Op de stand informeren we u graag over het uitgebreide assortiment dat bijdraagt aan grond-, weg- en waterbouw. Zo is er weer een selectie uit onze Grindex pompen aanwezig, onze mobiele hydrofoorunit en een complete pompput inclusief pomp, putluik, kleppen, vlotter en regelkast. Dit jaar kunnen we u ook een Selwood S150 electric skid laten zien en staat ook de D75 Super Silent weer op onze stand. 

Naast de uitgebreide range aan producten hebben we dit jaar ook een leuke prijsvraag bedacht die u zeker niet wilt missen! Dus kom langs en vul een prijskaartje in en wie weet wint u een van de drie mooie prijzen die wij zullen verloten onder de juiste inzendingen. 

Openingstijden en registreren

De Infra Relatiedagen vindt plaats van 6 t/m 8 februari van 13.00 tot 21.00 uur in de Evenementenhal in Hardenberg. Aanmelden is gratis en kan via deze link.

Selwood

De Selwood S150 is een elektrisch uitgevoerde pomp op een skid/frame die uitermate geschikt is voor het verpompen van slib, modder of water met vaste delen. Leverbaar als skid of als super Slilent. De Selwood D75 is een diesel gedreven gietijzeren drainagepomp die grote capaciteiten met hoog rendement kan verpompen. Hiernaast is de D75 geluid gedempt, waardoor hij ook in stedelijke gebieden goed ingezet kan worden.

Rioolinstallaties

Van der Ende Group voert complete turn-key projecten uit voor rioolinstallaties. Als uitvoerder zijn wij verantwoordelijk voor onder andere de berekeningen, ontwerpen, het plaatsen, monteren, keuren, in bedrijf stellen en de oplevering. Hiernaast kunnen vele producten direct uit onze ruime voorraad geleverd worden.

Grindex

Als exclusief Grindex dealer voor de Benelux hebben wij altijd een grote voorraad in huis, zodat deze hoogwaardige pompen ook snel geleverd kunnen worden. Het Zweedse Grindex maakt al sinds 1960 pompen en heeft een zeer breed aanbod van bouwklok-, slipklok- en slurrypompen. Hiernaast zijn diverse modellen ook in hoogwaardig rvs leverbaar. Voor advies staat ons grote en ervaren team altijd klaar om u te woord te staan.

Hydrofoorunit

De Van der Ende Group hydrofoorunit is speciaal ontworpen voor in aanbouw zijnde bouwwerken met meerdere verdiepingen. De set is gemonteerd in een stapelbaar robuust rvs frame met aluminium beplating en is leverbaar is een 1-fase en 3-fase uitvoering, geschikt voor gebouwen van 60 tot 100 meter hoog. Daarnaast kunnen deze units ook geschakeld worden om grotere hoogtes te halen.