21 mrt, 2023
Nieuws

We zien u graag tijdens de Machineering

Van 29 t/m 31 maart neemt Moor Filtertechniek, onderdeel van Van der Ende Group, deel aan de Machineering 2023 in Brussel, de technologiebeurs voor de maakindustrie in België. Op de stand informeren we u graag over het uitgebreide assortiment dat bijdraagt aan 24/7 en clean productie. Zo hebben wij een breed aanbod aan vloeistof- en luchtfiltratie. De barfeeders, spanentransporteurs en hogedrukkoeling van LNS zorgen voor continuïteit binnen het productieproces.

Openingstijden en registreren

Het bezoek aan deze beurs is gratis, vraag hier eenvoudig uw entreebewijs aan.
U vindt ons in paleis 8, op stand 198.

De openingstijden zijn als volgt:

  • Woensdag 29 maart: 10.00 – 18.00 uur
  • Donderdag 30 maart 10.00 – 22.00 uur
  • Vrijdag 31 maart 10.00 – 16.00 uur

Onze innovatieve producten

Barfeeder LNS QLS 105

De LNS Quick Load Servo 105 is een veelzijdige, compacte en volautomatische kortlader, geschikt voor een stafdiameter van 6 tot 105 mm en een staflengte van 300 tot 1600 mm. Deze stafaanvoer wordt gebruikt op draaibanken met vaste kop en kan in recordtijd talloze handelingen uitvoeren.

Aquarius

De Aquarius is een compact RO systeem om ingangswater volledig te zuiveren en te ontdoen van alle zouten. Dit draagt bij aan een zuiver productieproces en voorkomt ophoping van mineralen in de koelsmeermiddelen.

Turbo vloeistofreinigingscentrifuge

De Turbo industriële vloeistofreinigingscentrifuges zijn zeer compacte filterinstallaties voor een optimale reiniging van diverse vloeistoffen. De industriële centrifuges zijn uitermate geschikt bij productieprocessen waar hoge eisen aan de oppervlaktekwaliteit gesteld worden.