2 mei, 2022
Nieuws

Welkom op onze stands (D104 / E115) tijdens HortiContact 10-12 mei

Wij nodigen u graag uit onze stands tijdens de HortiContact in Gorinchem te bezoeken.

Wij nodigen u graag uit onze stands tijdens de HortiContact in Gorinchem te bezoeken.

Dit jaar hebben we niet 1 maar 2 stands waarop we u kunnen ontvangen. De corporate stand (D104) staat op de plek die u van ons gewend bent. Op deze stand tonen we een breed assortiment en praten we u graag bij over de laatste ontwikkelingen. Zo laten we een greep uit het assortiment verwarmingspompen zien, waarvan wij een volledige range voeren. Ook de nieuwe Lowara 1300 dompelpompen zijn te zien, ideaal voor het verpompen van afvalwater en oppervlaktewater. De complete lijn is beschikbaar in verschillende spanningen en keurmerken, zoals UL/CSA.

Ook de drukgevoede zeefbocht is op de stand te vinden. Deze is geschikt voor het scheiden van vaste delen uit afvalwater, met een zeer hoge filternauwkeurigheid en capaciteit.

Onze eigen Airmix is ook te vinden in onze stand. Het doel van ons Airmix-systeem is om een optimaal klimaat te behalen onder gesloten schermdoek. Zo is het mogelijk om te ontvochtigen en te koelen bij belichting en verduistering. 

In dezelfde rij hebben we een stand geheel in het teken van de Kathari (E115). De Kathari is een product dat door Van der Ende Groep ontwikkeld is en heeft als hoofddoel het verwijderen van ziekteverwekkers, zoals virussen, bacteriën en schimmels, uit het drainwater met het behoud van kostbare nutriënten. Dit gebeurt door de toepassing van ultrafiltratie. De Kathari heeft een zeer hoge verwijderingsgraad en is ongevoelig voor lage transmissiewaardes. Ook voor het bestrijden van het ToBRFV kan de Kathari perfect worden ingezet.

Onze specialisten zien u graag tijdens de beurs en staan u persoonlijk te woord.

Graag tot dan!

Openingstijden

De openingstijden zijn als volgt:
dinsdag 10 mei 13.00 - 21.00 uur
woensdag 11 mei 13.00 - 21.00 uur
donderdag 12 mei 13.00 - 21.00 uur

Aanmelden

Voor deze beurs dient u zich vooraf te registeren, registratie is gratis. U kunt hiervoor terecht op de website van HortiContact. Een registratiecode is niet nodig.