Danfoss

Danfoss is een van de grootste industriële bedrijven in Denemarken. Danfoss is wereldwijd actief en speelt een leidende rol in onderzoek, ontwikkeling en productie en de verkoop en service van mechanische en elektronische onderdelen voor verschillende industrieën. Van der Ende Group heeft meerdere Danfoss producten op meerdere vlakken in het assortiment.

Danfoss producten

Van der Ende Group bereikt Premium Partner status bij Danfoss

Met trots kondigen we aan dat Van der Ende Group, een belangrijke speler voor regelaars en industriële oplossingen, als geautoriseerd de Premium Partner status heeft bereikt binnen het Danfoss Partner Excellence Program (PEP). Deze certificering onderstreept de jarenlange toewijding van Van der Ende Group als hoofdleverancier van Danfoss en Vacon frequentieregelaars aan klanten in diverse sectoren, waaronder tuinbouw, bouw en aannemerij, industrie en (semi) overheid.

Lees meer

Meer weten over DrivePro®

DrivePro® Life Cycle diensten

Benut uw systemen optimaal, met behulp van DrivePro® diensten voor Danfoss frequentieregelaars. Deze diensten bieden meer dan alleen foutopsporing, onderhoud, reparatie en vervanging. Ze verbeteren ook proactief de productiviteit, prestaties en bedrijfstijd. Deze diensten verbeteren pro-actief de productiviteit, prestaties en bedrijfstijd van uw installatie door tijdige foutopsporing en onderhoud.

Met het uitgebreide dienstenaanbod van Danfoss Drives is de volledige levenscyclus van uw frequentieregelaars afgedekt. Neem contact met ons op voor de diensten die wij op dit vlak voor u kunnen verzorgen.