13 nov, 2014
Nieuws

4 lijnen hogedrukpompen

Voor de capaciteiten vanaf 5 tot 150 liter per minuut en een druk vanaf 50 tot 150 bar heeft Van der Ende Groep sinds begin dit jaar standaard 4 lijnen hogedrukpompen beschikbaar. Alle 4 de lijnen zijn geschikt voor continu bedrijf en daarom geschikt voor HD nevelsystemen. Grotere capaciteit en hogere drukken zijn ook op aanvraag leverbaar.

De pompen worden door ons samengebouwd tot een direct gekoppelde pomp met lantaarnstuk, koppeling en elektromotor. De motor en het lantaarnstuk worden in dezelfde kleur gespoten. De pompen kunnen tevens worden geleverd met een pomp-support, trillingsdempers, overstort, pulsatiedemper, terugslagklep, manometer en drukopnemer voor frequentieregeling. Daarnaast kunnen wij ook afdeling- en ontlastkleppen van Danfoss leveren.

Budget line ➝ Hawk
Triplex plunjerpomp met messing pomphuis, aangedreven door een 4- of 6-polige elektromotor.

Comfort line ➝ Pratissoli
Triplex plunjerpomp met rvs 420 vernikkeld of compleet rvs 316 pomphuis, aangedreven door een 4- of 6-polige elektromotor.

Premium line ➝ Danfoss
Onderhoudsarme axiaal verdringerpomp met rvs 304 of rvs 316 pomphuis, aangedreven door een 2- of 4-polige elektromotor.

Platinum line ➝ Danfoss
Onderhoudsarme axiaal verdringerpomp van duplex, aangedreven door een 2- of 4-polige elektromotor speciaal voor zoutwater toepassingen.

Klik hier voor meer informatie over deze hogedrukpompen of neem contact op met de afdeling Binnendienst.
Zij hebben de beschikking over een selectiebestand waarmee snel de juiste pomp en motorcombinatie met bijbehorend toerental en vermogen kan worden gekozen. Hiermee kunnen ze u tevens binnen enkele minuten een richtprijs geven voor de verschillende pompsets en u adviseren over een optioneel toe te passen frequentieregeling.

Voor een aanvraag kunt u het gebruikmaken van onze opnamestaat.