Verwarmings­pompen

Een circulatiepomp is ontworpen om een aanzienlijke hoeveelheid water te circuleren tegen een lage druk. Ons assortiment omvat een uitgebreide reeks Lowara verwarmingspompen, geschikt voor zowel warme als koude watercirculatie in verwarmings- en koelsystemen. Deze pompen staan bekend om hun duurzaamheid en betrouwbaarheid en zijn vaak direct uit voorraad leverbaar. Voor het vinden van de perfecte pomp bieden we Curves, een gespecialiseerde selectiehulp voor circulatiepompen. Verder hebben we een assortiment aan accessoires, zoals regelafsluiters en frequentieregelaars.

Een compleet assortiment voor Heating & Cooling

Als vertrouwde toeleverancier in de (inter)nationale glastuinbouw, kondigen we met trots een belangrijke uitbreiding van het assortiment aan. Naast de bekende range irrigatiepompen en watertechnische oplossingen, introduceren we nu een compleet nieuwe lijn Horti Valve regelafsluiters en Econ vlinderkleppen als aanvulling op de huidige uitgebreide lijn Lowara verwarmingspompen en Danfoss frequentieregelaars. Deze strategische zet komt voort uit de groeiende vraag – met name vanuit het buitenland - naar één allesomvattend merk voor irrigatie- en verwarmingspompen.

Curves selectietool

Deze pomp selectietool maakt het mogelijk om online gemakkelijk verwarmingspompen te selecteren die voldoen aan uw wensen. Verder is het mogelijk om via deze tool een project aan te maken en direct een offerte aan te vragen. Via klant specifieke inloggegevens kan hier worden ingelogd. Heeft u interesse of wilt u er meer over weten? Bel met onze sales afdeling 0174 - 51 50 50.

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een account aanvragen voor de Curves selectietool?

Uw klant specifieke inloggegevens voor de Curves selectietool kunnen worden aangevraagd via sales@vanderendegroup.com.

Accountmanager Heating & Cooling

Rosalie Gijsberts

Rosalie Gijsberts